Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, în al nouălea cer. Iubita rusoaica l-a premiat cum numai ea știe

Gabi Bădălău, în al nouălea cer. Iubita rusoaica l-a premiat cum numai ea știe
Fostul partener din ultimii ani ai Biancăi Drăgușanu se declară cu adevărat fericit. La scurt timp după ce s-a despărțit de vedetă și-a făcut o nouă iubită, tânără, frumoasă și talentată. Rusoaică.

Abia întors de la Paris, unde a fost în excursie cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, și cu copiii lor, Gabriel și Nicolas, Gabi Bădălău radiază de fericire. Se și laudă că este în al nouălea cer. Iubita rusoaică l-a premiat, cum numai ea știe să o facă.

De luna trecută, fiul fostului boss de la Curtea de Conturi trăiește o poveste de dragoste asumată cu o tânără de 24 de ani, Debora Boltova, o rusoaică pe care o alintă Daria. După ce a prezentat-o lumii apărând cu ea de mână la un eveniment monden plin de vedete și presă, a dus-o pe aceasta în prima lor vacanță împreună, în Grecia, pe insula distracțiilor, Mykonos. La întoarcere, a trebuit să plece cu copiii la Paris, dar odată revenit a avut parte de o surpriză de proporții. Iubita lui i-a pregătit cel mai frumos cadou.

Gabi Bădălău, premiat de iubita rusoaică

„My artist” a titrat Gabi Bădălău pe Instagram Story, acolo unde a distribuit o fotografie care surprinde cadoul surpriză pe care i l-a făcut iubita rusoaică. Aceasta este pictoriță și i-a pictat iubitului un tablou de mari dimensiuni, în care apare un personaj bogat din desene animate, cu joben, și baston. Mai multe bancnote de dolari plutesc în fundal, și inclusiv celebrul hotel de lux  Burj Al Arab din Dubai e surprins, cu tricolorul românesc în vârf. Pare lucrat pe calculator, așa cum e folosită tehnologia astăzi.

Gabi Bădălău a primit de la iubita sa rusoaică un tablou lucrat de ea, plin de subînțeles (Instagram)

Așa cum arătam, Daria lui Bădălău e artistă, face tablouri înalte de un metru și le vinde cu 800 de euro bucata. Ea are nevoie de maxim o săptămână, pentru  a realiza, pe comandă, o astfel de operă de artă.

Atentă la imaginea sa, tânăra rusoaică a decis să își suspende contul personal de Instagram, pentru a ține departe de ochii lumii viața sa privată de dinaintea iubitului ei cu viață mondenă activă. De la întoarcerea din Mykonos, contul nu mai este vizibil. A rămas activ doar cel de artistă, care însă nu face legătura cu celălalt.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri