Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele în plus și iată de ce! „Eu am vrut în untură, tu în ulei!”

Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele în plus și iată de ce! „Eu am vrut în untură, tu în ulei!”
Gabriela Cristea e tot mai pufoasă în ultima perioadă, iar acest lucru l-a recunoscut și ea. Vedeta însă nu poate sta nepăsătoare când soțul face ceva bun de mâncare. Și ea pregătește tot felul de rețete și e pofticioasă.

Soțul Gabrielei Cristea e și el un bucătar extraordinar, iar vedeta nu poate rezista în fața unor asemenea bunătăți, iar lupta cu kilogramele a fost pierdută.

Gabriela Cristea și soțul și-au dorit enorm un grătar de ultimă generație, dar până ce vor intra în posesia acestuia a venit „noul disc”. După ce l-a montat, ca un bărbat adevărat, Tavi Clonda i-a făcut și inaugurarea. O porție generoasă de cartofi prăjiți, dar și câteva fripturi au făcut deliciul familiei. Cântărețul a făcut un video și l-a pus pe contul de socializare, iar fanii s-au lins pe buze. Cu asemenea preparate culinare pe masă, n-ai cum să te uiți în gol, iar colăceii se adună pe burtică.

„În interior se pot face sosulețe, cartofi prăjiți, ce vrei”

„Dragilor, azi inaugurăm noul disc, până vine grătarul ăla șmecher. În interior se pot face sosulețe, cartoti prăjiți, ce vrei. E din fontă. Mă apuc, tu poți să stai”, i-a spus Tavi Clondei frumoasei sale soții. Pentru început, artistul a dovedit cât de bine știe să taie lemne, a fost curățat regulamentar discul a fost dat drumul la foc „și lăsat jumătate de oră”.

Nici Gabriela n-a stat degeaba. A curățat și tăiat niște cartofi și i-a adus soțului mai multe fripturi. „Fac o baie de ulei aici, să se încingă”, a spus prezentatoarea, dar soțul a fost puțin necăjit. Pentru că „eu am vrut în untură, tu în ulei”. La final totul a ieșit senzațional, iar familia s-a bucurat de o masă gustoasă.

Gabriela și-a deschis și afacere cu cozonaci

Gabriela Cristea și-a făcut și afacere cu cozonaci

Gabriela Cristea nu câștigă bani doar din emisiuni, ci și-a deschis și afacere cu cozonaci. Îi pregătește în bucătăria ei și îi vinde prin online.

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. (…) Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, se arată pe site-ul Gabrielei Cristea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre