Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Gabriela Cristea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea
Cu câteva ore în urmă, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii pe contul de socializare că este la spital. Timp de o săptămână prezentatoarea va lipsi de pe micul ecran.

Cu branula la mână, prezentatoarea Gabriela Cristea a dat vestea pe contul de socializare. Din motive de sănătate, ea va lipsi toată săptămâna de la servici. Vedeta se afla la spital.

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Vedeta a transmis un mesaj pe contul de socializare în care își cere scuze că a lipsit chiar în ziua în care a început ediția cu numărul 9 a emisiunii „Mireasa”. Vedeta a mărturisit că s-a trezit în toiul nopții cu febră, iar aceasta a tot crescut și a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

„Am niște probleme de sănătate care de azi de dimineață mă țin la spital”

„Dragilor, știu că astăzi mă așteptați în direct la emisiune, dar din păcate am niște probleme de sănătate care de azi de dimineață mă țin la spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui din păcate să stau câteva zile în concediu medical și sper să mă scuzați.

Vor mai fi emisiuni și ne vom întâlni cu bucurie, dar sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta. Sper să mă înțelegeți. Nu vă faceți probleme pentru mine pentru că sunt pe mâini bune”, și-a început Gabriela mesajul.

„Mă durea tot. Și firul de păr…”

„M-am trezit azi noapte pe la ora 4 cu febră, un 37 cu 9 și foarte repede febra a crescut la 38 cu 1 și până în prânz când am plecat la spital era deja 38 cu 9. M-am bănuit de gripă sau de covid, dar n-a fost cazul pentru că m-am testat de acasă și m-au mai testat odată și aici. Deși aveam toate simptomele… (…)

Mă durea tot și firul de păr… Cinci zile de concediu medical atât am primit și trebuie să stau acasă dacă vreau să fiu bine. De săptămână viitoare ne vom vedea la Mireasa, capriciile iubirii. (…) Vă îmbrățișez cu mare drag și voi fi aici, pe Facebook pentru voi. Sper să mă așteptați cu drag”, a spus Gabriela Cristea.

Cu o zi în urmă, Gabriela și Tavi au fost cu fetița la spital

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ajuns la spital și cu fetița, doar cu o zi în urmă. La fel, și-au testat fiica pentru gripă, având în vedere cât de multe cazuri au fost înregistrate în ultimele luni, mai ales în cazul copiilor.

Din fericire, Iris nu are gripă. Însă, își doresc amândoi să își trateze fiica astfel încât să nu mai facă febră, motivul care i-a și adus cu micuța la spital.

”I-am făcut test de gripă, nu are. Să vedem acum ce teste facem. Să se facă bine fata”, a declarat Tavi Clonda, pe Instagram. Acum, prin aceeași situație trece Gabriela Cristea.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre