Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil are răni la picioare. S-a întâmplat ceva cu fotomodelul la nuntă și după nuntă

Gabriela Oțil are răni la picioare. S-a întâmplat ceva cu fotomodelul la nuntă și după nuntă
Odată cu nunta pe care a făcut-o cu Dani Oțil, Gabrielei i s-a împlinit un mare vis. Dar până să ajungă aici, a avut multe de tras.

Chiar dacă totul a ieșit așa cum și-a dorit, soția lui Dani Oțil spune că încă nu și-a revenit din șoc cu adevărat.

Și asta pentru că nu s-a gândit niciodată că dorințele ei vor deveni realitate. Pe de altă parte, fotomodelul a povestit că pentru a reuși, a trebuit să treacă peste multe ispite. Cum ar fi, de exemplu, problema pe care au avut-o cu doar o săptămână înainte de marele eveniment, când planurile pentru mese au trebuit să fie schimbate.

„Eu sunt zodia Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect”

„Nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea! A fost ceva de vis, absolut superb totul. Mi-au fost îndeplinire toate dorințele. Eu sunt zodia Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect. Nu o să credeți dar, cu o săptămână înainte, am schimbat mesele, ceva rău! Dar totul a ieșit, până la urmă, impecabil!”, le-a povestit Gabriela Oțil urmăritorilor săi.

Gabriela Oțil a rămas cu răni la picioare după nuntă

N-a avut timp să mănânce nimic la nuntă

Oboseala, stresul și faptul că a trebuit să fie atentă cu toți cei din jurul său au făcut-o pe Gabriela să nu aibă timp să mănânce nimic la nuntă. Dar se bucură că ceilalți au fost bine și a reușit măcar la degustare să vadă ce vor avea invitații în farfurie. O altă mare problemă pe care o are acum este că picioarele îi sunt pline  de răni și merge cu destulă greutate.

Verighete de 30.000 de euro

”Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună, nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații…. tot a fost perfect! Am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav!“, le-a spus tânăra urmăritorilor săi pe contul său de socializare. Și pentru că toată lumea a fost curioasă cât au costat verighetele celor doi, sursele spun că aceștia nu s-au uitat la bani și au scos din buzunar nu mai puțin de 30.000 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre