Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost cu intenție sau doar o gafă? Delia, din nou în scandal cu fanii!

A fost cu intenție sau doar o gafă? Delia, din nou în scandal cu fanii!
Cu câteva zile în urmă, Delia a susținut un concert în fața Palatului Culturii din Iași și când le-a lumea mai dragă, artista a făcut o gafă imensă. Criticile au început să curgă.

Pe banii alocați de Primăria din Iași, Delia a cântat imnul Oțelului Galați. Fanii au criticat-o grav pe cântăreață.

„Cea mai tare din Carpați, e Oțelul Galați”

La finalul săptămânii trecute la Iași au avut loc trei concerte despre care sursele spun că ar fi costat peste un milion de euro. Bineînțeles, din banii ieșenilor. Mult așteptată de toată lumea, Delia și-a făcut programul, dar a gafat-o grav când a început să cânte imnul Oțelului Galați: „Cea mai tare din Carpați e Oțelul Galați”.

Delia a făcut o gafă uriașă la Iași

Cum în ultimii ani între fanii din Iași și cei din Galați au fost multe dispute, situația n-a fost deloc plăcută, iar un val de critici au fost aruncate asupra Deliei. Primăria din Iași nu e pentru prima dată când o dă de gard, anul trecut Poli fiind criticată după ce pe tricourile fotbaliștilor a fost scris mesajul „Oale crude” în loc de „Stop războiului”.

Fanii au criticat-o pe Delia și la ultimul videoclip

Nici ultimul videoclip al Deliei nu a fost primit bine de fani, care a stârnit nemulțumiri, aceștia menționând că pur și simplu a întrecut limitele. „Ai impresia că toți ceilalți sunt proști, iar tu deșteaptă?”, „Piei, vis urât, satana!”, „O melodie și un videoclip care îmi dau un vibe prost”, „Ai început să o dai și pe manele, după ce că deja ne sperii”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Delia, cea mai frumoasă sirenă

„E genul de melodie care îți intră în cap”

Pe de altă parte, există și fani care au apreciat ultima piesă a Deliei, în care artista s-a transformat în sirenă și i-au transmis mesaje pozitive. „O combinație nebună între trap, populară, manele și muzica orientală. Bravo“, „Mișto rău spre final! Nu mă așteptăm la asta.

Imprevizibilă, ca de obicei, deosebită, ca de obicei“, „Șoc și show“, „Halucinantă combinație. Bravo, Delia, iar ai rupt gura târgului“, „Interesantă combinația între ritmul balcanic, vocea ei clară și muzica tehno. E genul de melodie care îți intră în cap și pe care îți vine s-o pui pe repeat“, au spus cei care o iubesc pe artistă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre