Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea s-a separat de Viviana Iosub. Acum, fiecare e cu viața lui

George Burcea s-a separat de Viviana Iosub. Acum, fiecare e cu viața lui
După doi ani în care a stat mai mult după George Burcea, Viviana Sposub a luat o decizie radicală pentru propria persoană.

Fosta prezentatoare TV a anunțat că vrea să-și păstreze imaginea de femeia fatală, așa că a reluat un obicei mai vechi.

În timp ce George Burcea a plecat în vacanță doar cu fetele, lăsând-o singură pe Viviana, tânăra a decis că a venit momentul să se reîntoarcă la sală. Chiar dacă arată foarte bine, ea vrea să aibă în continuare un corp de invidiat. În plus, Viviana a spus că are și un antrenor foarte bun, recunoscut în toată România pentru programele de antrenament și nutriție, așa că are motivația să-și vadă și de propria persoană.

Viviana și-a reluat un obicei mai vechi

„Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună”

„Pentru a vă mai ține la curent cu viața mea, astăzi o să fac ceva ce nu am mai făcut de doi ani de zile, ceva foarte important pentru mine și anume mă întorc la sală, dar încă nu mi-am făcut curaj. Stau de jumătate de oră lângă sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație…

Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut sport de foarte mult timp. Dar cu toate astea, îmi doresc să revin la sală pentru că îmi dă o stare de bine”, a povestit Viviana Sposub pe Instagram. Ulterior, frumoasa brunetă le-a arătat fanilor cu ce exerciții a început prima dată.

George Burcea și cele mai importante persoane din viața lui

De ce n-a luat-o în vacanță George Burcea

Burcea a decis că două luni de acum încolo va fi în vacanță doar cu fetele, fără Viviana. Se pare că în relația lor ceva nu funcționează cum trebuie, dar până acum nici unul dintre nu a declarat nimic. „Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta.

Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”, a declarat el pentru Cancan. În plus, George Burcea nu e decis dacă să mai facă un copil și cu actuala iubită sau nu. „Sincer, nu știu dacă aș vrea să mai am alți copii. Mă mai gândesc la asta”, a mărturisit actorul. Să fie începutul sfârșitului pentru unul dintre cele mai frumoase cupluri?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre