Simona Ionescu / Redactor Șef

George Simion către soție: „Mulțumesc, m-ai făcut bogat, tată de băiat”

George Simion către soție: „Mulțumesc, m-ai făcut bogat, tată de băiat”
24 aprilie 2024 este cea mai frumoasă zi din viața liderului AUR, George Simion. Acesta a dat vestea pe contul de socializare și este în culmea fericirii.

Astăzi a fost ziua pe care niciodată George Simion nu o va uita. A devenit tătic pentru prima dată, soția sa aducând pe lume un băiat de toată frumusețea.

Micuțul a primit nota zece din partea medicilor

George Simion le-a dat tuturor vestea cea mare postând o fotografie cu proaspăta mămică pe patul de spital și un mesaj din suflet. „Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat”, a scris George Simion, în mediul online. Micuțul a venit pe lume perfect sănătos și a primit nota zece din partea medicilor. Mami și tati sunt extrem de fericiți pentru că și-au dorit mult să devină părinți, iar acum dorința li s-a împlinit.

„De aceea sunteți jumătatea noastră bună”

George Simion a devenit tătic

De asemenea, George Simion și-a lăudat soția și a vorbit despre „efortul ireal” pe care femeile îl depun atunci când aduc pe lume un copil. Nu în ultimul rând, i-a mulțumit soției sale pentru darul minunat pe care i l-a făcut în Postul Paștelui. „Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a mai scris George Simion, în mediul online.

George Simion vrea o casă plină cu copii

Cu ceva timp în urmă, liderul AUR a mărturisit că nu vrea să aibă doar un copil, ci o casă plină și cu fetițe și cu băieței. „Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi ne dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”,  spus acesta la puțin timp după ce și-a unit destinul cu aleasa inimii sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre