Simona Ionescu / Redactor Șef

George Simion numără zilele până la nuntă. Cum va arăta costumul de mire și unde va pleca în luna de miere. S-a hotărât și meniul

George Simion numără zilele până la nuntă. Cum va arăta costumul de mire și unde va pleca în luna de miere. S-a hotărât și meniul
27 august este momentul pe care George Simion îl așteaptă cu sufletul la gură. Va deveni bărbat la casa lui.

George Simion și aleasa inimii sale, Ilinca își vor uni destinele la sfârșitul lui august. Politicianul zburdă de fericire.

George Simion numără zilele până la nuntă. Cum va arăta costumul de mire și unde va pleca în luna de miere. S-a hotărât și meniul

La cel mai frumos moment din viața sa, George Simion a chemat toți românii. Cei care vor să fie alături de el și să se distreze, e așteptat în satul Oveselu, situat în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Nu trebuie să dați darul, dar există o condiție pentru a participa: să îmbrăcați cămașa tradițională. Cine dorește să fie alături de politician va primi și o brățară de acces.

„Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat.

Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele. (…) nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi. Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”, a declarat George Simion la Antena 3.

Nașii se vor ocupa de pregătirea sarmalelor

Pentru nunta sa, George Simion a ales să fie pe masă, berbecuţ la proţap, vițel la proțap, dar și sarmale, de pregătirea cărora se vor ocupa nașii și rudele. Vor fi amplasate și trei scene în aer liber, unde vor cânta cei mai buni artiști ai momentului. „Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă,

Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi. (…) Sper să-i avem la nuntă pe maestrul Gheorghe Zamfir, pe Sofia Vicoveanca, pe Veta Biriş, pe Nicolae Furdui Iancu şi pe alte mari nume ale muzicii populare româneşti.

O să avem rock – Phoenix – şi alţi prieteni de-ai noştri”, a spus mirele, care speră să aibă o horă de mii de oameni. Cât privește costumul de mire, acesta va fi tradițional și a fost deja comandat la u centru specializat din Vrancea. Imediat după nuntă, fericitul cuplu va pleca în Maramureș, în luna de miere.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre