Simona Ionescu / Redactor Șef

Georgina Rodriguez i-a făcut bucata lui Cristiano Ronaldo. Poliția a intrat pe fir

Georgina Rodriguez i-a făcut bucata lui Cristiano Ronaldo. Poliția a intrat pe fir
Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a ajuns la mâna autorităților din cauza iubitei sale. E impardonabil ceea ce s-a întâmplat.

Georgina Rodriguez i-a făcut bucata lui Cristiano Ronaldo, iar acum legenda fotbalului din Portugalia  e anchetată de poliție, după ce a încălcat legile impuse din cauza pandemiei COVID-19. Oamenii legii spun că ceea ce a făcut fotbalistul e impardonabil și nu pot trece cu vederea.

Vedeta de la Juventus Torino, echipă la care se află în prezent, are de dat niște explicații. El trebuie să le explice polițiștilor italieni de ce a încălcat restricțiile. Fotbalistul ar fi încălcat restricțiile impuse de pandemia COVID-19 vizitând-o pe iubita sa.

Cristiano Ronaldo, anchetat de Poliție în Italia

De ce a plecat fotbalistul? Nu se știe încă motivul. Probabil pentru că nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu SPAL Ferrara din Cupa Italiei. El a ales să plece în Courmayeur, în regiunea Valle d’Aosta, ca să fie alături de prietena sa, Georgina Rodriguez. Aceasta își sărbătoarea acolo ziua sa de naștere.

Cristiano Ronaldo a încălcat regulile mergând acolo. În Italia nu este permis ca cetățenii să părăsească o zonă portocalie. Restricțiile au fost impuse din cauza pandemiei de COVID-19, Italia fiind una dintre cele mai afectate zone. Ronaldo şi Georgina Rodriguez ar fi petrecut noaptea într-un hotel care oficial este închis.

Ce l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo?

Deși a încercat să se ferească pe cât posibil pe ochii paparazzilor, Ronaldo a fost dat în vileag chiar de Georgina Rodriguez. Aceasta l-a filmat cu telefonul și a postat videoclipul pe o rețea de socializare unde este urmărită de multă lume. Și-a dat rapid seama de greșeală și a șters videoclipul. Cu toate astea, fanii au reușit să-l vadă. Printre ei s-au numărat și autoritățile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul nu avea dreptul să meargă în Valle d’Aosta, o regiune aflată în „zonă portocalie”. Poliţia se ocupă de acest caz, iar Ronaldo şi prietena sa ar putea fi amendaţi.

Cristiano Ronaldo a mai fost acuzat că a încărcat protocolul anti-COVID în toamna anului trecut, când, după ce a fost depistat pozitiv în cantonamentul naționalei Portugaliei, a revenit la scurt timp în Italia, cu un avion privat. Pentru călătoria făcută în timp ce era bolnav de COVID-19, starul lui Juventus a fost amendat cu 400 de euro, scrie Evenimentul Zilei.

Sursa foto: Instagram

Gigi Becali și Anamaria Prodan au ajuns la cuțite. La mijloc e un bărbat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre