Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Turda dă de pământ cu Saveta Bogdan. „Nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”

Gheorghe Turda dă de pământ cu Saveta Bogdan. „Nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”
Cu puțin timp în urmă, cunoscuta cântăreață de muzică populară Saveta Bogdan se lăuda cu faptul că a fost cerută în căsătorie de o altă vedetă, interpretul Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda a dat acum lămuriri privind așa zisa relație dintre cei doi și susține că în viața lui nu s-ar fi gândit să se uite la Saveta Bogdan.

„Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum”

Saveta Bogdan a declarat că cererea în căsătorie ar fi venit de la Gheorghe Turda după ce s-a despărțit de fostul soț și nu a acceptat pentru că nu a dorit să aibă vreo legătură cu un coleg de breaslă. „Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț.

Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a declarat Saveta Bogdan.

„Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi?”

Când a auzit ce a spus Saveta Bogdan, Gherghe Turda a mărturisit că nu e absolut nimic adevărat. În primul rând pentru că era căsătorit la acea vreme cu o femeia pe care a adorat-o. Și în doilea rând pentru că nu-i plac femei ca Saveta Bogdan. „Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție. Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu.

Gheorghe Turda a fost îndrăgostit de Elena Merișoreanu, niciodată nu a vrut-o pe Saveta Bogdan

„Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă”

Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”, a mărturisit cântărețul pentru Playtech.

Elena Merișoreanu, femeia perfectă în ochii lui

Singura artistă care i-a pus sufletul pe jar în tinerețe a fost Elena Merișoreanu care, a spus Gheorghe Turda, a fost femeia perfectă în ochii lui. „Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise. Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată.

„Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă”

Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”, a spus Turda cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre