Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Matache schimbă tactica. Vrea să o convingă pe Oana să revină acasă cu vorba bună

Gina Matache schimbă tactica. Vrea să o convingă pe Oana să revină acasă cu vorba bună
Zile întregi Gina Matache l-a târât în noroi pe actualul iubit al Oanei Matache. N-a făcut altceva decât să-i determine pe cei doi să fie mai uniți ca niciodată.  

Când Oana Matache a fost prinsă de paparazzi în tandrețuri alături de noul iubit, toată România a fost șocată. De ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi?

Oana Matache și soțul său păreau unul dintre cele mai sudate cupluri, dar ceva s-a întâmplat și cei doi s-au despărțit. Sora Deliei n-a spus nimic, dar totul a ieșit a iveală când a fost fotografiată de paparazzi pe stradă alături de noul său iubit, Radu Siffredi. N-a mai durat mult și tânăra a confirmat divorțul de Răzvan, dar mama sa părea că nu va accepta niciodată așa ceva.

Gina Matache, condamnată de fani

Gina Matache a început o serie de mesaje pe contul de socializare în care l-a atacat grav pe actualul iubit. Nici Oana și Radu n-au stat degeaba și s-a pornit scandalul. După ce foarte mulți dintre fanii Ginei au condamnat-o că nu e alături de fiica sa, cântăreața de muzică populară s-a decis să schimbe tactica și, tot pe pagina de socializare, a mărturisit că vrea să-și rezolve problemele cu fiica, dar în liniște, fără să mai spele lucrurile în public.

„Știți că sunt un om deschis și de aceea dacă se poate să ne lăsați să rezolvăm tot în liniște”

„Vreau să mulțumesc tuturor celor din presă pentru ajutor. Celor care mi-au trimis clipurile și mesaje cu informații prețioase. Eu încerc să-mi rezolv problemele cu fata, dar nu mai insistați să vorbim. Nu vreau să se interpreteze nimic și de aceea ce am avut de spus am spus aici. Știți că sunt un om deschis și de aceea dacă se poate să ne lăsați să rezolvăm tot în liniște.”, a fost un mesaj recent al Ginei Matache.

 „Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit”

Celor care au pus-o la colț, Gina Matache le-a răspuns că o doare enorm să vadă unde a ajuns copilul său, mai ales că Oana și Răzvan nu sunt divorțați legal. ”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos.

De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat mama Deliei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre