Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol i-a cucerit pe toți. Și pe Smiley și pe părinții lui și publicul

Gina Pistol i-a cucerit pe toți. Și pe Smiley și pe părinții lui și publicul
Frumoasă, fermecătoare, sexy dar și gospodină desăvârșită, Gina Pistol a reușit să intre în grațiile socrilor, care o iubesc ca pe propriul lor copil.

Pe Gina o vedem încă pe micul ecran, la fiecare emisiune Chefi la cuțite, pentru că filmările au fost făcute înainte de a lua hotărârea ca, pentru o perioadă, să se retragă din acest proiect și să i se dedice în totalitate fiicei sale. Publicul însă o îndrăgește și o urmărește intens pe paginile ei de socializare.

Îndrăgită este Gina și de părinții soțului ei celebru.

Mama lui Smiley a vorbit pentru prima dată despre nora sa la nunta de săptămâna trecută, iar cuvintele sale arată cât de bine se înțelege Gina cu familia soțului.

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele pe 27 mai într-o nuntă, ca o poveste. O zi plină de emoții în care cei dragi le-au fost alături, iar prezentatoarea n-a uitat să-și calce bărbatul pe picior în fața altarului. Nu de altceva, dar să știe că ea e femeia pe care ales-o pentru toată viața și de care va trebui să asculte întotdeauna.

Printre cei care le-au transmis celor doi proaspeți căsătoriți mesaje frumoase s-au numit și părinții cântărețului, care sunt pur și simplu îndrăgostiți de nora lor.

Smiley și Gina, în cea mai frumoasă zi din viață

Mama lui Smiley și-a împlinit un vis

Cea mai dragă ființă a sufletului artistului, femeia care i-a dat viață, a mărturisit că și-a dorit enorm ca Smiley și Gina să se căsătorească și, iată, că și-a împlinit visul. „Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam!”, a declarat aceasta. La rândul său, socrul mare a vorbit despre momentul care l-a impresionat cu adevărat. „Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA”, a declarat și tatăl lui Smiley.

Cum se înțelege soacra cu nora

Chiar dacă nu locuiesc împreună (n.n. părinții lui Smiley se vor muta în curând mai aproape de copiii lor), mama vedetei spune că se înțelege foarte bine cu celebra sa noră și este extrem de fericită că Dumnezeu i-a dat o nepoțică. „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta.

Mama lui Smiley o adoră pe Gina Pistol

„Îmi doresc să fim mamă și fiică”

Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți. Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a mai declarat mama artistului pentru aceeași sursă”, a declarat Ioana Maria în cadrul unei emisiuni TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre