Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol nu va respecta această tradiție la nuntă. Iată cu ce delicii culinare vor fi așteptați invitații la marele eveniment

Gina Pistol nu va respecta această tradiție la nuntă. Iată cu ce delicii culinare vor fi așteptați invitații la marele eveniment
S-a aflat ce vor mânca invitații lui Smiley și ai Ginei Pistol, dar și cât costă meniul de la nunta celor două vedete.

Gina Pistol și Smiley nu s-au uitat la bani pentru petrecerea de nuntă, iar meniul ales va satisface chiar și cele mai sotisficate gusturi.

Nu vor lipsi sarmalele

Chiar dacă miri nu au dat nici un fel de detalii despre meniu, i-a dat de gol șeful complexului Triumf din Snagov, Emil Ioniță, locul spectaculos unde va avea loc petrecerea. Acesta a spus că meniul costă 100 de euro și va fi unul sofisticat. “Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro.

Ce meniu vor avea la nuntă Gina și Smiley

Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a declarat acesta pentru Fanatik.

Decor simplu și elegant

Cât privește decorul, Gina și Smiley au optat pentru unul simplu, dar extrem de elegant, cu mese albe și crem și aranjamente florale de cea mai bună calitate.  “Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a mai spus Emil Ioniță.

Gina Pistol va purta la nuntă două rochii

Gina va cânta la nuntă

Gina va purta două rochii superbe și va avea o surpriză extraordinară pentru invitați. Va cânta una dintre melodiile sale preferate alături de Smiley. Pe de altă parte, Gina spune că sub nici o formă nu va accepta să fie furată de la nuntă, pentru că nu vrea să piardă nici un moment important. Nunta va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, pe data de 27 mai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre