Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol se umflă de plâns. Regretă amarnic ce-a făcut și nu se poate liniști

Gina Pistol se umflă de plâns. Regretă amarnic ce-a făcut și nu se poate liniști
Când a venit pe lume micuța lor, Smiley și Gina Pistol au decis că nu-i vor arăta fața. Ceva s-a întâmplat cu cei doi îndrăgostiți sau, pur și simplu, a fost o scăpare?

Ori a fost de vină neatenția Ginei, ori prezentatoarea și iubitul ei s-au sucit, dar i-au făcut fericiți pe internauți, când au arătat chipul fetiței. Bineînțeles că internauții au început să-și dea cu părerea cu cine seamănă îngerașul. Unii spun că cea mică e bucățică ruptă din Gina Pistol, având toate trăsăturile ei, dar sunt și fani care spun că tot ce e mai frumos a luat de la Smiley.

Poza cu Josephine, scăpată din greșeală de Gina

În fotografia postată de Gina, fetița stă fericită pe umerii lui Smiley, în timp ce fericita mamă are grijă să imortalizeze momentul. „Superbă prințesa mică, este copia tatălui”, „Părul tău dar… cât seamănă cu Smiley!” sau ”Vai ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Gina Pistol nu se poate opri din plâns

După ce a realizat că toată presa a preluat fotografia, Gina Pistol a postat un alt video pe rețelele de socializare. În lacrimi, ea i-a rugat pe toți jurnaliștii să blureze chipul fetiței. Plâng și îmi dă fiică-mea șervețele. Am făcut o greșeală, postând chipul fetiței, apoi am șters. Rugămintea mea este să blurați chipul fetiței pentru că încă nu e pregătită să apară pe rețelele de socializare”, au fost cuvintele Ginei.

Gina a renunțat la Antena 1, motivând că vrea să stea mai mult cu cea mică

După ce a revenit o perioadă pe micile ecrane, Gina Pistol a transmis un mesaj pe contul de socializare, în care i-a anunțat pe internauți că vrea să mai stea o perioadă cu micuța. „Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

„Simpaticilor, aventura mea continuă!”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici, care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume. Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături si de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Vă pup, Gina”, a fost mesajul emoționant al blondei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre