Simona Ionescu / Redactor Șef

Halloween la Casa Albă. În ce s-a costumat prima doamnă Jill Biden și cine s-a costumat în Zelensky

Halloween la Casa Albă. În ce s-a costumat prima doamnă Jill Biden și cine s-a costumat în Zelensky
Mii de copii s-au adunat luni pentru o noapte de distracție înfricoșătoare la evenimentul de Halloween de la Casa Albă, „trick-or-treat”. Cum s-a îmbrăcat prima doamnă, Jill Biden și cine a făcut deliciu costumându-se în Zelensky

Sărbătoarea de Halloween din acest an a avut ca temă „Hallo-Read!”, în cadrul căreia copiii au primit dulciuri și cărți de la președintele Biden și de la prima doamnă Jill Biden, potrivit unui comunicat al Casei Albe. Este prima dată de când a preluat mandatul când are loc o astfel de sărbătoare în această prețioasă locație.

Jill Biden s-a îmbrăcat în pisica Willow

Cei aproximativ 8.000 de invitați au avut ocazia să se delecteze cu decorul Casei Albe, care prezenta personaje literare celebre. De asemenea, evenimentul a inclus și o „oră de povești înfricoșătoare”. Jill Biden, îmbrăcată în pisica Willow, pisica Casei Albe, le-a citit copiilor cartea „Zece dovleci înfricoșători”, potrivit AP.

Soții Biden au împărțit bomboane copiilor

Soții Biden, cărora li s-au alăturat membri ai familiei lor, cum ar fi fiica lor Naomi, s-au întâlnit pe scurt cu copiii, au împărțit bomboane, au salutat și au oferit cuvinte de încurajare.

Halloween la Casa Albă. Ce ținută a ales prima doamnă, Jill Biden

Biden, care a fost în Europa de Halloween anul trecut, a fost deosebit de încântat de un puști îmbrăcat ca o pungă de cartofi prăjiți și a pozat pentru o fotografie cu un copil îmbrăcat în Buzz Lightyear, un personaj din franciza „Toy Story” creată de Walt Disney Co (DIS.N) și Pixar.

Copiii lui Antony Blinken s-au costumat în Zelenski

Copiii secretarului de stat american Antony Blinken s-au costumat de Halloween în președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Ei s-au dus la Joe Biden pentru a primi bomboane. Micuții au respectat tradiția americanilor de Halloween numită „Trick or Treat”.

„Copiii secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, s-au îmbrăcat ieri în președintele Zelenski și în steagul ucrainean. Arată uimitor! Vă mulțumesc, copii!”, a scris pe rețeaua X Anton Gherașcenko, consilierului ministrului de interne din Ucraina.

Ce personaje s-au plimbat prin Casa Albă, spre bucuria celor prezenți

Tot dulciuri le-au dat celor mici și reprezentanți ai Departamentului Educației, Departamentului Transporturilor, NASA, Serviciului Secret al Statelor Unite, Corpului Păcii, Brigăzii de Pompieri a Casei Albe și personalului Casei Albe. Pentru festivitățile de Halloween s-au plimbat prin Casa Albă personaje precum Disney Doc McStuffins și Vampirina, PBS KIDS Daniel Tiger, Donkey Hodie, Alma și Xavier Riddle, precum și personajele „Star Wars” Darth Vader și storm troopers.

Potrivit Asociației istorice a Casei Albe, sărbătoarea de Halloween a fost sărbătorit la Casa Albă încă de la mijlocul secolului al XX-lea.

Sursă foto: axios.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre