Simona Ionescu / Redactor Șef

Heidi Klum, petrecere la împlinirea a 51 de ani. Unde a ales supermodelul să se distreze

Heidi Klum, petrecere la împlinirea a 51 de ani. Unde a ales supermodelul să se distreze
Heidi Klum a împlinit 51 de ani și a decis să petreacă intim, alături de familie. Supermodelul a împărtășit fotografii de la o masă festivă în familie.

Supermodelul Heidi Klum a postat instantanee de la o masă festivă în familie cu soțul ei, Tom Kaulitz, și copiii. Vedeta a împlinit 51 de ani.

„Acum 51 de ani”

Heidi Klum și mama sa, cu 51 de ani în urmă

Heidi Klum le-a oferit fanilor câteva imagini de la sărbătorirea celei de-a 51-a aniversări, înconjurată de cei dragi. Pe 1 iunie, fotomodelul și fosta prezentatoare a emisiunii Project Runway a distribuit mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, inclusiv o poză cu ea când era bebeluș, alături de mama ei, Erna Klum.

Pe melodia „Isn’t She Lovely” a lui Stevie Wonder, imaginea nostalgică o arată pe Erna, îmbrăcată în roz aprins, cu părul lung și blond căzut pe față, alăptând-o pe micuța Heidi. „Acum 51 de ani”, a scris Heidi.

„M-am trezit cu acest cadou frumos”

Heidi Klum și soțul său
Heidi Klum și soțul său în ipostaze fericite

Într-o altă postare, ea a împărtășit o fotografie alb-negru cu ea și soțul ei, Tom Kaulitz, în timp ce se relaxau în pat, iar modelul l-a sărutat pe obraz. „M-am trezit cu acest cadou frumos. Mă simt norocoasă și binecuvântată”, a mai spus vedeta. Heidi și Kaulitz au început să se întâlnească în 2018 și s-au căsătorit în secret în februarie 2019.

De asemenea, Heidi le-a arătat fanilor și ce masă a avut de ziua sa, cu baloane roz, pe care scria „51”. Heidi a purtat un pulover roz cu steluțe pentru a se potrivi cu tema aniversării, în timp ce soțul ei a ales o cămașă largă cu nasturi. În ultima fotografie a apărut și familia, inclusiv fiii Henry, 18 ani, Johan, 17 ani, și fiicele Lou, 14 ani, și Leni, 20 de ani, precum și prietenul lui Leni, Aris Rachevsky.

Heidi și fiica ei, Leni, fermecătoare la Gala AmfAR

Heidi Klum, alături de fiica sa

Grupul s-a bucurat de cei mai gustoși cartofi prăjiți. „Tot ce mi-am putut dori”, a mai spus supermodelul.  Săptămâna trecută, Heidi a ieșit cu Leni la Gala AmfAR de la Cannes 2024, care strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul SIDA.

Heidi a arătat fermecător într-o rochie Lever Couture din tul roz cu volane, cu pantofi asortați și cercei argintii. Fiica ei în vârstă de 20 de ani a contrastat look-ul colorat într-o rochie neagră din tricot transparent cu detalii florale 3D în jurul bustului și șoldurilor. Ea a completat ținuta cu un colier cu pietre prețioase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre