Simona Ionescu / Redactor Șef

Heidi Klum, topless la 50 de ani. I-a înnebunit pe toți și comentarile au curs

Heidi Klum, topless la 50 de ani. I-a înnebunit pe toți și comentarile au curs
Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, face topless din nou, în timp ce se bucură de o altă sesiune de bronzare la soare lângă piscină, într-un videoclip „obraznic” de pe Instagram.

Heidi Klum, care a strălucit la gala LACMA cu o seară înainte, a zâmbit în fața aparatului de fotografiat în timp ce se bronza topless și și-a arătat cei doi câini adorabili care alergau în apropiere. „Sundaaaayzzzzzzzzzzzzzz”, a comentat frumoasa de origine germană. De asemenea, le-a arătat fanilor și ținuta completă de piscină, constând într-un sutien cu floarea soarelui și pantaloni scurți cu imprimeu de ghepard.

Cât privește coafura, și-a lăsat pletele blonde să curgă în valuri. De asemenea, Heidi Klum a postat și un clip drăguț în care a folosit niște filtre simpatice, alături de soțul său, Tom Kaulitz, în timp ce se relaxau împreună.

Heidi Klum a făcut topless la 50 de ani. Sursă foto: daily mail

Ce rochie a ales pentru Gala LACMA Art+Film 2023

A fost a doua zi la rând în care frumoasa a făcut topless pentru o sesiune de plajă. Cu o zi înainte, fosta prezentatoare de la Project Runway a purtat o pereche de bikini cu imprimeu care se lega pe o parte și o pereche de ochelari de soare negri, mari, în timp ce făcea baie topless alături de soțul ei. Manichiura roșie și ascuțită a gazdei de la Germany’s Next Top Model a dat un strop de culoare videoclipului.

Mai târziu, în cursul nopții, Heidi a făcut furori când a ajuns la Gala LACMA Art+Film 2023, prezentată de Gucci la Muzeul de Artă al Comitatului Los Angeles. Ea a arătat senzațional într-o rochie elegantă, cu pene albe strălucitoare și o geantă argintie.

Persoane notabile din industria artei, filmului, modei și divertismentului s-au adunat la LACMA pentru cea de-a douăsprezecea ediție a Galei anuale Art+Film, în onoarea artistei Judy Baca.

Splendidă la gala LACMA. Sursă foto: Daily mail

Pentru Halloween s-a îmbrăcat în păun

Eva Chow, administrator al LACMA, și actorul Leonardo DiCaprio au coprezidat evenimentul pentru al doisprezecelea an consecutiv. Alte vedete prezente la eveniment au fost Kim Kardashian, Jennifer Lopez și Salma Hayek. De Halloween, vedeta a ales un costum de păun și a fost unul dintre cele mai elaborate și mai complicate costume de până acum.

La începutul acestei toamne, pasionată de Halloween, a recunoscut că a avut nopți nedormite pentru că a încercat să se decidă și să își planifice cel mai recent costum. „Am avut nopți nedormite din cauza lui. Mă cunoașteți”, a declarat fostul model Victoria’s Secret pentru DailyMail.com. Anul trecut, ea și-a ascuns complet silueta senzațională și chipul frumos și s-a îmbrăcat într-un vierme care semăna mai mult decât în mod trecător cu Jabba the Hutt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre