Simona Ionescu / Redactor Șef

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor
Cel mai mare portar al tuturor vremurilor, Helmut Duckadam, trece prin momente cumplite. Fratele său s-a spânzurat.

E cea mai mare nenorocire care i se poate întâmpla unei persoane. Fratele lui Helmut Duckadam și-a luat zilele.

Helmut Duckadam e distrus de durere. Fratele său și-a pus capăt zilelor

În vârstă de 83 de ani, fratele marelui sportiv Helmut Duckadam nu a vrut să mai trăiască. Bărbatul, care era singur, s-a spânzurat pe holul casei, la intrare în propria locuință. Trupul acestuia a fost găsit, duminică, 16 mai 2021, de vecini. Aceștia au cerut ajutor de urgență, dar pompierii, deși au intervenit urgent, nu au putut să-i mai salveze viața.

A recurs la metode de suicid prin autoasfixiere

” Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, a fost mesajul transmis de Pompierii Voluntari din Șagu, județul Arad.

Și Helmut Duckadam a fost internat în spital în 2012

Unul dintre românii cu care ne mândrim cel mai mult, Helmut Duckadam a avut probleme mari cu sănătatea în 2012. Atunci a fost internat la secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Sportivul se afla în vacanță pe litoral, când a început să acuze dureri în zona inimii. Când a fost dus la spital, medicii au descoperit că Eroul de la Sevilla avea o ischemie de braț. Potrivit specialiștilor, asta înseamnă că un cheag de sânge îi bloca o arteră. Fostul portar a fost operat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre