Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc la Hollywood. Actriță din „Beverly Hills”, internată de urgență în spital. Se luptă cu o boală necunoscută

Șoc la Hollywood. Actriță din „Beverly Hills”, internată de urgență în spital. Se luptă cu o boală necunoscută
Fanii unei îndrăgite actrițe din „Beverly Hills” s-au întristat când au citit postarea unei actrițe îndrăgite. E la spital...

Tori Spelling, în vârstă de 50 de ani a anunțat printr-un mesaj că e internată în spital. Vedeta din „Beverly Hills” susține că a fost diagnosticată cu „o problemă medicală necunoscută”.

Vedeta a postat chiar și o fotografie cu brățara de pacient și un mesaj care i-a tulburat pe toți cei care o cunosc. „A 4-a zi aici și mi-e atât de dor de copiii mei. Recunoscătoare și atât de mândră de copiii mei puternici, curajoși, rezistenți și buni până în măduva oaselor, care rămân pozitivi indiferent de ceea ce le iese în cale”, susține vedeta. Actrița nu a dezvăluit detalii suplimentare despre starea ei.

Torry Spelling se află în spital. Iată dovada…

Să fie oare mucegaiul de vină pentru starea vedetei?

Spitalizarea vedetei a venit la o zi după ce miercuri a fost văzută filmând un proiect misterios în Beverly Hills. Spelling a fost fotografiată arătând îngrijită pe platou într-un costum de pantaloni roșu elegant, asortat cu o cămașă de dantelă neagră, alături de cei cinci copii ai săi.

E vorba de Liam, 16 ani, Stella, 15 ani, Hattie, 11 ani, Finn, 10 ani, și Beau în vârstă de șase ani. Familia a locuit într-o casă mobilă pe un teren de camping din comitatul Ventura, California, din cauza unei infestări „extreme” de mucegai la casa închiriată de ea în Los Angeles. Înainte de asta, Spelling și copiii ei s-au mutat într-un motel de 100 de dolari pe noapte în zona Los Angeles.

Torri Spelling și copiii săi

„Am decis să mergem pe drumuri separate”

Îngrijorările legate de sănătatea actriței vin după ce s-a despărțit de soțul ei, Dean McDermott, după 17 ani de mariaj. „Cu mare tristețe și cu inima foarte, foarte grea, după 18 ani împreună și cinci copii extraordinari, eu și @torispelling am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie pe cont propriu.

Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne îndrumăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă”, a scris într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă între timp fostul soț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre