Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Cătălin Scărlătescu. Când face nuntă simpaticul bucătar. Video

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Cătălin Scărlătescu. Când face nuntă simpaticul bucătar. Video
Aflat în aeroport alături de simpaticul Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Horia Brenciu a dat vestea ce mare. S-a anunțat când se va căsători bucătarul cu frumoasa actriță.

Horia Brenciu a făcut anunțul, în stilu-i caracteristic. S-a decis data la care se vor face nunta Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Horia Brenciu: „Doina e plină de emoții… și eu am fost cutremurat de emoții”

„Dragii mei, o veste formidabilă. Vreau să fiu el cel care v-o aduce. Lângă mine e un cuplu care se va căsători ați ghicit… pe 23 august. Din păcate, nu s-a specificat anul. Dar eu cred că anul viitor pe 23 august, așa sunt eu optimist, vom fi acolo.

Prima melodie cântată va fi Dragostea și căsătoria. Iată, deja, Doina e plină de emoții… și eu am fost cutremurat de emoții la anunțul ăsta. Dar Cătălin vede ca un lucru normal. Nu știm locul…

Unde e mireasa? A plecat mireasa. A, nu, e aici mireasa, a fost doborâtă de veste. Dar… 23 august…”, a spus Horia Brenciu într-un video. Scărlătescu și Doina Teodoru s-au amuzat copios de mesajul lui Brenciu, dar nici unul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat spusele artistului. Să se pregătească ceva?

„Ginere tomnatic”

Scărlătescu vrea ca nunta să fie o petrecere casual

La scurt timp după cuvintele cântărețului, fanii au sărit imediat cu totul felul de mesaje. ”Ginere tomnatic, îi este frică, este ceva care îl sperie de moarte”, a spus un internaut.

„Și tu le vei fi naș, după legea nouă”, a spus alt prieten din online.

„Să fie într-un ceas bun, Horia, ne bucurăm pentru ei”, a spus un alt fan.

Cu puțin timp în urmă, Scărlătescu a vorbit despre nunta pe care nu se grăbește să o facă. Bucătarul a punctat faptul că „nunta trebuie să fie o petrecere foarte casual. Ce mama dracu, să stau drepți la nuntă acum, să intre sarmalele sau curcanul?”.

Bucătarul care a făcut sute de meniuri pentru alți nuntași se gândește că la propria căsătorie și-ar dori un meniu „mult mai interesant, o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar iscusit sau nu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre