Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu și-a speriat fanii cu ultima postare pe contul de socializare. Ce se întâmplă de fapt cu celebra vedetă

Horia Brenciu și-a speriat fanii cu ultima postare pe contul de socializare. Ce se întâmplă de fapt cu celebra vedetă
Cu doar o zi în urmă, Horia Brenciu a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare cu o mască de oxigen. Toți cei care îl cunosc au fost în stare de șoc.

Horia Brenciu are probleme de sănătate și încearcă să facă față problemelor cât mai bine cu putință. Mesajul cântărețului a stârnit multe discuții în mediul online, ba chiar s-a pus în discuție și faptul că acesta ar fi ajuns pe mâna medicilor.

Vedeta a dat și o explicație seacă la fotografia pe care a pus-o pe contul de socializare, din care se vede clar că are probleme respiratorii. „M-a prins nenorocita”, a spus Horia, iar toată lumea a înțeles că ar putea o viroză puternică sau o gripă.

Ce au trimis reprezentanții artistului

Pentru ca toată lumea să afle adevărul și să nu mai fie loc de nici un fel de speculații, reprezentanții lui Horia Brenciu au venit cu o declarație pentru Playtech. Aceștia susțin că artistul ar fi folosit masca de oxigen ca să respire mai bine, iar situația nu e atât de complicată pe cât s-ar crede. „Horia e acasă. Făcea aerosoli. E doar răcit, dar nu a fost nevoie să ajungă la spital”, a afirmat PR-ul cântărețului.

Probleme serioase a avut și Mihai Petre, alături de toată familia

Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Petre alături de Elwira și cele două fetițe au ajuns la spital, solicitând ajutorul medicilor. Celebrul dansator a spus că toată lumea e suspectă de gripă și au venit la spital pentru ca problema să nu se agraveze.

Artistul a povestit și că medicamentele necesare le-a luat de la vecini, pentru că în România nu se găsesc în acest moment. „Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a spus Mihai Petre, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre