Simona Ionescu / Redactor Șef

Hunter Biden și motivul rușinos pentru care nu și-a recunoscut copilul secret, născut de o stripteoză

Hunter Biden și motivul rușinos pentru care nu și-a recunoscut copilul secret, născut de o stripteoză
Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, apare în centrul unor noi dezvăluiri tulburătoare. După ce presa a intrat în posesia unui hard plin cu clipuri și imagini care îl arată în ipostaze îngrozitoare, alături de dame de companie și consumând substanțe interzise, se pare că fiul președintelui SUA mai are mulți scheleți în dulap.

În noiembrie 2020, presa străină a ieșit cu o mare dezvăluire, care a zguduit Casa Albă, acolo unde se instalase administrația Biden. Era vorba despre un copil secret al fiului președintelui, pe care Hunter Biden nu vroia să-l recunoască. Zilele trecute, povestea s-a finalizat printr-un proces.

Hunter Biden și motivul rușinos pentru care nu și-a recunoscut copilul secret, născut de o stripteoză. Intervenția președintelui

Rețete și Vedete a relatat la data respectivă despre lucrurile pe care Hunter Biden le-a ținut ascunse, de aceea revenim asupra subiectului, mai ales că președintele Joe Biden a avut acum o declarație despre acest subiect.

Fiul președintelui american, Hunter Biden, a fost obligat să-și recunoască fiica în vârstă de 4 ani, în urma analizelor ADN, dispuse de instanță în cadrul procesului. Încă din 2019, testul a fost făcut și a arătat cine e tatăl. Mama copilei, Lunden Roberts, a intentat un proces pentru pensie alimentară. Fetița, pe nume Navy, este cel de-al șaptelea nepot al președintelui Joe Biden.

Președintele Biden și-a recunoscut nepoata născută în 2018

Președintele Statelor Unite a făcut referire la micuță abia acum, la finalul procesului din justiție.

„Fiul nostru Hunter și mama lui Navy, Lunden, lucrează pentru a avea o relație în interesul fiicei lor, păstrându-i cât mai mult posibil intimitatea pe viitor. Nu este o problemă politică, este o problemă de familie. (…) Jill și cu mine vrem doar ceea ce este mai bine pentru toți nepoții noștri, inclusiv pentru Navy”, a afirmat președintele Joe Biden, într-o declarație care a fost publicată de revista People.

 Povestea amoroasă dintre Hunter și stripteoza Lunden

Despre Hunter Biden s-a scris până acum că ar fi consumator de droguri, că a făcut niște afaceri ilegale și ar avea treabă cu corupția, inclusiv cea din România prin Puiu Popoviciu. În toamna lui 2021, a ieșit la iveală că Biden jr a plătit bani grei ca să înăbușe un scandal legat de copilul secret, pe care nu a vrut să-l recunoască.

Despre viața amoroasă a lui Hunter Biden s-a tot scris în presa de limbă engleză, mai ales după ce a început o relație cu cumnata sa, Hallie, soția fratelui său, Beau, mort în urma unui cancer galopant.

După apariția pe scenă a întregii familii Biden în ziua în care s-a anunțat că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, reporterii s-au focusat pe viața lui Hunter. Acesta are trei copii (23 de ani, 21 și 20) cu prima soție, Kathleen, de care a divorțat după 22 de ani de căsnicie. Hunter este însurat cu Cohen și au împreună un băiețel de 3 ani, numit Beau în cinstea fratelui său care a murit de cancer la creier în 2015.

În scurt timp, jurnaliștii de la Daily Mail au aflat că Hunter Biden, în vârstă de 50 de ani în 2020, este tatăl unei fetițe pe care nu vrea să o recunoască. Micuța provine dintr-o relație a lui Hunter cu o dansatoare de bar, în vârstă de 29 de ani.

Lunden Roberts, iubita din bar a lui Biden jr și mama fiicei sale, Navy

Povestea lor de dragoste s-a consumat după ce fiul lui Joe Biden s-a despărțit de văduva fratelui său și s-a aflat totul după ce fosta iubită s-a adresat instanței pentru recunoașterea paternității.

Numele, sexul și locația copilului au fost ținute la secret timp de peste doi ani

Lunden Roberts și Hunter Biden a avut o relație de câteva luni în anul 2017, după ce s-au întâlnit într-un club din Washington DC, unde lucra tânăra blondă. În august 2018, se năștea o fetiță, rodul iubirii lor. Dar Hunter nici nu a vrut să audă că trebuie să-și recunoască copilul. Ba mai mult, la scurt timp după ce a primit vestea că va fi tată, s-a căsătorit.

Presa americană a reușit să obțină o singură imagine cu fiica lui Hunter Biden. Familia micuței dorește să-i fie ascunsă identitatea.

Lunden a născut și a fost ajutată de familia ei să treacă peste toate greutățile. Ea și fetița trăiesc împreună cu părinții ei, Rob și Kimberly Roberts într-o casă amplasată pe cinci acri de teren agricol.

Motivul pentru care Hunter Biden nu și-a recunoscut fetița

Bunicul Rob (60 de ani) deține o afacere de succes de personalizare a armelor, în care lucrează și soția sa.

Adorabila fetiță, pe care Hunter Biden a spus că nu a vrut să o recunoască „de rușine”, trăiește în Arkansas. O cheamă Navy Joan Roberts.

Despre nașterea copilului s-a aflat în mai 2019, atunci când Lunden Roberts a depus la instanța judecătorească atât cerere de paternitate cât și pensie alimentară. A făcut-o la câteva zile după ce s-a anunțat că Hunter s-a căsătorit cu Melissa Cohen.

Hunter Biden nu și-a văzut niciodată fetița

Familia tinerei mame ei nu a discutat niciodată despre copil în public. Doar când a împlinit doi ani, în august 2020, sora mamei a postat o fotografie rară cu Navy Joan pe Facebook, cu fața îndepărtată de camera foto pentru a-i proteja anonimatul.

„Trăim cu toții sub același cer, dar nu avem toți același orizont”, a spus ea, sugerând extraordinarul neam al nepoatei sale. „Mătușa Raemi te iubește mai mult decât vei ști vreodată … și mama ta”.

În cursul procesului, Hunter Biden a fost obligat să facă test ADN, în noiembrie 2019, test care l-a indicat ca tată biologic.

De asemenea, i-a fost arătat un set de fotografii cu copii și nu a putut identifica fetița.

După ce s-a aflat rezultatul testului ADN, ca să stopeze scandalul mediatic, Hunter Biden a convenit cu avocatul mamei copilului sau să îi ofere o sumă de bani consistentă.

„Hunter a rezolvat cazul paternității pentru o cifră nedezvăluită în martie 2020 – despre care se zvonește că se află la 2,5 milioane de dolari – când testul ADN a dovedit că este „tatăl biologic și legal” al copilului”, scria atunci Daily Mail.

În 2023, președintele Biden și-a schimbat atitudinea

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Biden nu a răspuns niciodată la nicio cerere de comentarii dacă președintele ales își recunoaște al șaptelea nepot.

Un detectiv privat a declarat în 2020 că a lucrat pentru familia Roberts și că mama fetiței va primi suma de 2,5 milioane de dolari, dar că Hunter nu o va recunoaște pe Navy.

„Copilul nu va mai obține nimic, Joe nu o recunoaște ca sângele lui. Nici Hunter nu o face, în ciuda rezultatului ADN ”, a spus el. La acest moment, însă, bărbații Biden și-au schimbat atitudinea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre