Simona Ionescu / Redactor Șef

Ianis Hagi, un bărbat adevărat. Decizia luată l-a făcut pe Gică Hagi să fie mândru că are un asemenea copil

Ianis Hagi, un bărbat adevărat. Decizia luată l-a făcut pe Gică Hagi să fie mândru că are un asemenea copil
Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut primul pas în viața în doi. După ce a fost cerută în căsătorie, viitorii miri, familia și cei mai buni prieteni s-au distrat la petrecerea de logodnă. Gică Hagi e în culmea fericirii cu asemenea copii.

Legitimat la Deportivo Alaves, în Spania, Ianis Hagi îi calcă pe urme celebrului său tată, iar Gică Hagi ar face orice pentru binele copilului său.

Petrecerea a avut loc într-o locație superbă din Constanța, unde alături de Ianis au fost și sora lui, Kira, dar și vărul Nicolas Popescu, fostul său coleg de la echipa Viitorul Constanța. S-au savurat cele mai bune preparate culinare, s-a dansat pe muzică machedonează și s-au făcut planuri mari și frumoase de viitor. Prima persoană care a plecat de la petrecere a fost chiar viitorul socru mare, dar dintr-un motiv bine întemeiat. Implicat în proiectul său cu Farul, Gică Hagi avea antrenament programat la ora 20.00.

„Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut”

După ce fiul său și-a cerut iubita în căsătorie, a venit și prima a reacție a regelui fotbalului românesc. „O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat”, a declarat Gică Hagi.

Ianis și Elena au refuzat cadoul lui Hagi

Gigă Hagi a vrut să le facă viitorilor miri un dar cu totul și cu totul deosebit, e vorba de o casă în valoare de un milion de euro.

Bucurie mare în familia lui Gică Hagi. Sursă foto: orange sport, as.ro

Surprinzător însă, Ianis și Elena au refuzat, tânărul motivând că vrea să-și cumpere singur un apartament în zona Pipera. Tată și fiu s-au înțeles însă în ceea ce privește datinele machedonești, privind cheltuielile de nuntă. Potrivit cancan.ro, Gică Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei. „Regele” i-a transmis lui Ianis că îşi doreşte să le cumpere o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. A avut parte de o surpriză în momentul în care fiul său a refuzat.

„Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat”

„Ianis i-a multumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva”, a declarat un apropiat al familiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre