Simona Ionescu / Redactor Șef

Ieșire nervoasă la procesul lui Mario Iorgulescu. Alexandru Pițurcă, chemat din nou în fața instanței

Ieșire nervoasă la procesul lui Mario Iorgulescu. Alexandru Pițurcă, chemat din nou în fața instanței
Fiul lui Alexandru Pițurcă a fost prezent la procesul lui Mario Iorgulescu, în calitate de martor. Alexandru Pițurcă s-a enervat cumplit.

Ziua de 11 ianuarie 2023 a fost una grea pentru Mario Iorgulescu, care a fost prezent la Tribunalul București unde a avut loc un nou termen al procesului în care e anchetat pentru omor. El a cauzat un accident în 2019, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Mario conducea un Aston Martini cu 240 km/h și se afla atât sub influența băuturii cât și a drogurilor. Prezenți la proces au fost atât Alexandru Pițurcă, în calitate de martori, cât și părinții victimei, dar și avocații lui Mario. Fiul lui Pițurcă a fost implicat în acest dosar, întrucât s-a aflat printre cei cu care Mario a luat legătura, la telefon, înainte de a face cumplitul accident.

“Nu se poate așa ceva”

Această înfățișare a durat doar cinci minute, iar Alex Pițurcă nu a fost audiat nici de această dată. Asta pentru că avocații lui Mario au formulat o nouă cerere de recuzare a judecătorului. Acest lucru l-a enervate foarte tare pe Alexandru, care și-a spus oful. „Nu se poate așa ceva! E a nu știu câta oară când sunt chemat și nu s-a întâmplat nimic, tot amână!”, a spus Alex Pițurcă, potrivit GSP. Următorul termen al procesului va fi pe 13 ianuarie.

Mario Iorgulescu vrea să facă un copil

În ceea ce îl privește pe Mario, acesta a reluat legătura cu fosta iubită alături de care a trăit o poveste de dragoste acum opt ani, e vorba de Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Mario pare că s-a cumințit și spune că vrea să o facă fericită și să aibă grijă și de copilul pe care femeia îl are cu Steliano.

“Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura.

“M-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare”

Acum 8 ani, când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el. Eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine.

Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, a spus Mario Iorgulescu cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre