Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase face un cuplu formidabil cu Anastasia. Domnișoara știe cum să-l pună la punct

Ilie Năstase face un cuplu formidabil cu Anastasia. Domnișoara știe cum să-l pună la punct
Chiar dacă au existat perioade în care relația cu soția sa, Ioana, n-a fost tocmai ce și-a dorit, Ilie Năstase își vede de căsnicie și lucrurile s-au liniștit. Iar Anastasia i-a pus capac. 

Fostul mare sportiv al României joacă rolul de bunic în cadrul familie sale. Ilie Năstase e pur și simplu îndrăgostit de Anastasia, nepoțica sa prin alianță de doar patru anișori.

La doar patru anișori, micuța Anastasia primește tot ce-și dorește de la bunicul Ilie Năstase, care ar face orice pentru bucuria simpaticei fetițe. Anastasia este fiica lui Theo, băiatul din prima căsătorie a Ioanei Năstase, iar fostul sportiv este pur și simplu îndrăgostit de nepoțică. Soția lui Ilie a povestit că în această vară micuța și bunicul s-au distrat de minune la mare, iar cea mică e fascinată de Ilie.

„Și-a descoperit un partener pe care, e evident, că-l preferă”

„Micuța noastră l-a descoperit abia anul acesta pe Ilie. Cu siguranță, era prea mică în verile trecute pentru așa ceva, dar anul acesta, la cei patru anișori ai săi, și-a descoperit un partener pe care e evident că-l preferă. Iar Ilie îi ține isonul”, a declarat Ioana Năstase pentru Cancan.

Ioana și Ilie Năstase, mai fericiți ca niciodată

„Au strâns și scoici împreună”

Cei doi s-au plimbat pe malul mării, la Mamaia, iar fetița, extrem de curioasă, l-a întrebat tot felul de lucruri, pe care Ilie i le-a explicat cu un calm ieșit din comun. Mai mult, micuța a vorbit cu Ioana ca să-l sperie pe bunicul, iar acesta a intrat imediat în jocul lor, fascinat. „Au mers împreună nu doar la plajă, la băi de soare și în apa mării. Pe scurt, în plimbări suficient de lungi. Au strâns și scoici împreună, au mers și la locuri de joacă.

Ce mai, se înțeleg foarte bine împreună. Mai zilele trecute, Anastasia a venit misterioasă la mine și mi-a propus un plan de a-l speria pe Ilie. Desigur, am complotat în taină, ca Ilie să nu afle. Însă a intrat în jocul nostru și asta ne-a făcut bine tuturor!”, a povestit Ioana.

„Doar lui nu-i rostește stâlcit numele”

Anastasia e în perioada în care pocește numele tuturor dar, surprinzător, doar afaceristului îi spune clar și răspicat, Ilie, fără să greșească. „Ei bine, surprinzător sau nu, doar lui nu-i rostește stâlcit numele. Îl strigă Ilie, foarte curat și cu plăcerea cu care un copil poate striga numele persoanei iubite. Mie spre exemplu, îmi spune doar Bi”, a mai spus Ioana, fericită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre