Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini din avionul de lux al pedofilului Jeffrey Epstein. Se vinde în Florida

Imagini din avionul de lux al pedofilului Jeffrey Epstein. Se vinde în Florida
Un avion luxos, care odată aparținea miliardarului pedofi Jeffrey Epstein, este scos la vânzare în Florida pentru suma de 16,9 milioane de dolari. Banii obținuți din vânzarea avionului se vor adăuga averii lui Epstein, pentru care se confruntă în instanță mai multe femei care l-au acuzat pe acesta de abuz sexual.

EXCLUSIV

Avionul include 16 locuri pentru pasageri, o bucătărie și două toalete, conform firmei care se ocupă de vânzare. Avionul G550 a fost reamenajat în 2017, cu un interior nou și a fost repictat pe exterior cu un „albastru de elită cu accente albe și gri” în 2018, conform datelor din lista de vânzare. Miliardarul a deținut cel puțin trei avioane private: un Boeing 727 cunoscut sub numele de „Lolita Express”, un Gulfstream IV și cel scos acum la vânzare, Gulfstream G550.

Majoritatea zborurilor efectuate sunt între aeroporturi situate în apropierea locuințelor lui Epstein, în Palm Beach, pe insula Little St. James, un loc din Insulele Virgine, Manhattan și Paris.

În noiembrie 2018 avionul a avut o călătorie misterioasă, de la Paris la Bratislava și s-a întors în doar cinci ore. O altă întoarcere rapidă este înregistrată pe 22 martie 2019, de la Paris la Viena, în doar cinci ore. Listele care înregistrează dacă Epstein sau alți pasageri au fost la bordul zborurilor nu sunt făcute publice.

Jeffrey Epstein s-a sinucis în august 2019 într-o închisoare din Manhattan, după ce s-a declarat vinovat în procesul care îl acuza de abuzul unor minore, dintr-o „vastă rețea de victime minore”. Avioanele sale au fost întotdeauna considerate locuri ale abuzurilor.

De-a lungul anilor, FBI a identificat zeci de presupuse victime ale abuzurilor, una dintre ele afirmând că a fost abuzată în „spațiul aerian internațional în avioanele private ale lui Epstein”. Se presupune că acesta abuza minorele în zborurile dintre New York și Palm Beach.

În 2015, victima Virginia Giuffre Roberts, a înaintat un proces împotriva miliardarului, susținând că acesta și Ghislaine Maxwell au recrutat-o ​​ca „sclavă sexuală” la vârsta de 15 ani. Aceasta susține că a fost abuzată sexual ani la rând în avionul lui privat, precum și în reședințele sale din New York, New Mexico și Florida.

Jeffrey Edward Epstein a fost un finanțator american, condamnat o dată pentru abuzul de minore. El și-a început viața profesională ca profesor, apoi a trecut în sectorul financiar-bancar în diverse funcții, angajat la Bear Stearns înainte de a-și forma propria firmă.

Verdict în Cazul pedofilului Epstein: Ghislaine Maxwell rămâne arestată un an!

Dezvăluiri. Prințul Andrew, abonat la masaj erotic pe insula lui Epstein. Ce s-a întâmplat cu „fundul său regal”

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre