Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini emoționante de la nunta Sandrei Izbașa. „Părinții” ei din gimnastică i-au fost alături

Imagini emoționante de la nunta Sandrei Izbașa. „Părinții” ei din gimnastică i-au fost alături
Campioana olimpică la Beijing, Sandra Izbașa, a avut parte de o nuntă ca în povești, iar soțul a surprins-o la miezul nopții cu o dedicație muzicală.

Sandra a strălucit într-o rochie de prințesă, amplă, cu trenă, decolteu în formă de V și spatele gol, iar mirele, a ales un costum negru, clasic, cu papion.

Sandra și Răzvan, nuntă ca în povești

Sandra și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică nu vor niciodată data de 30 iulie 2023, când și-au jurat unul altuia iubire veșnice în fața Domnului. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica „Vatra Luminoasă” din București, unde le-au fost alături nume mari din lumea sportului, de la Andreea Răducanu și soțul său, Daniel Tandreu, care i-au fost nași până la Monica Roșu, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cătălina Ponor, și Larisa Iordache, dar și foștii antrenori ai sportivei, Luminița și Cristi Moldovan.

Campioanei i-au fost alături foștii antrenori

Nașa a arătat extraordinar într-o rochie lungă, din paiete, care i-a scos în evidența silueta perfectă, iar când a văzut-o pe Sandra îmbrăcată în rochia de mireasă, Răzvan Bănică a rămas fără cuvinte.

„Chiar dacă aş fi ştiut, momentul pe care l-am trăit a fost unic și irepetabil”

„Am încercat să ne odihnim cât de mult am putut, însă emoţiile nu ne-au lăsat să o facem până la capăt. Dar suntem foarte bine, suntem împliniţi şi recunoscători lui Dumnezeu că suntem aici, împreună, alături de toţi cei dragi, şi vă mulţumim! (…) Eu ştiam cum va arăta rochia, dar nu ştiam varianta finală. Chiar dacă aş fi ştiut, momentul pe care l-am trăit a fost unic și irepetabil”, a mărturisit mirele.

Sandra și Răzvan, cel mai frumos dans al mirilor

„Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”

Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux, iar Sandra a fost bucuroasă că și-a împlinit un vis. „Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu.

Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujbă, potrivit Antena 3. Sandra și Răzvan Bănică au făcut cununia civilă în iulie 2021.

Cătălina Ponor a strălucit la nuntă

Cu trei săptămâni în urmă a făcut nuntă și Cătălina Ponor

O altă gimnastă celebră, Cătălina Ponor, s-a căsătorit religios cu trei săptămâni în urmă cu bărbatul visurilor sale, Bogdan Jianu. Mirii, care s-au căsătorit civil anul trecut și sunt părinții unui băiețel de șapte luni, au ales să petreacă într-un loc de poveste, în județul Ialomița.

Cătălina a arătat ca o prințesă, în rochia care i-a venit ca turnată și a ajuns la biserică într-o caleașcă. Alături de cavalerii de onoare, Bogdan, a venit călare pe cal. Printre cei care i-au fost alături într-o zi atât de frumoasă au fost colegele de lot ale Cătălinei, Andreea Răducan, Corina Ungureanu, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, Daniela Silivaș, care i-a fost și nașă, precum și cuplurile de antrenori Mariana Bitang și Octavian Belu, și Cristian și Lulu Moldovan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre