Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini halucinante cu un șofer român care s-a filmat înainte de a ucide o bătrână din Anglia pentru a deveni milionar

Imagini halucinante cu un șofer român care s-a filmat înainte de a ucide o bătrână din Anglia pentru a deveni milionar
Un caz terifiant al cărui protagonist principal este un cetățean român. Totul s-a petrecut în Anglia, iar acum individul a fost condamnat pentru fapta lui, comisă împreună cu un prieten sirian.

Un șofer de curierat, cetățean român, se vede cum dansează cu un fotomodel în casa în care el și prietenul său, bucătar sirian, au ucis o femeie de afaceri de 71 de ani în încercarea de a pune mâna pe imperiul imobiliar de milioane de lire sterline al acesteia. Fiecare dintre ei a fost condamnat la 35 de ani de închisoare, iar imaginile halucinante reprezintă ultima filmare în libertate.

Incredibil cum cei doi tineri au păcălit-o pe Louise Kam, în vârstă de 71 de ani, din Potters Bar, Hertfordshire, să semneze documente de împuternicire care credeau că le vor da controlul asupra portofoliului său de proprietăți în valoare de mai multe milioane de euro.

Cum a avut loc terifianta crimă

Românul Mohammed El-Abboud (28 de ani) a strangulat-o cu firul de la uscătorul de păr în timpul unei întâlniri de afaceri, după ce i-au promis că vor cumpăra proprietățile pentru 6 milioane de lire sterline.

Sirianul Al-Jundi, care este și tată a trei copii, a sărbătorit crima comisă mpreună cu prietenul său, cumpărându-i iubitei sale o pereche de cercei cu diamante.

Dar, cu doar două săptămâni înainte de moartea victimei, El-Abboud a postat videoclipuri cu el și prietena sa Maria Amariucăi, tot româncă, când își etalau mișcările de dans în casa doamnei Lam din Barnet.

În videoclipuri, El-Abboud își arată mușchii în fața camerei, iar iubita face și ea anumite scene pentru impresionarea audienței.

Ulterior, el i-a mărturisit crima partenerei, care a fost până la urmă și un martor cheie al acuzării în proces.

Cadavrul bătrânei a fost ascuns într-o pubelă cu roți, în timp ce Al-Jundi încerca să tragă de timp, trimițând familiei victimei mesaje de pe telefonul ei, pretinzând că de fapt femeia de afaceri plecase în China, informează Daily Mail.

Decizia instanței

Ambii bărbați au plâns în boxa acuzaților după ce au auzit sentința de condamnare. Judecătorul britanic Mark Lucraft, de la Judecătoria Recorder of London, i-a condamnat pe amândoi la închisoare pe viață și a dispus ca aceștia să ispășească o pedeapsă minimă de 35 de ani înainte de a putea fi luați în considerare pentru eliberarea condiționată.

Un plan bine pus la punct din dorința de îmbogățire peste noapte a eșuat și visul de a deveni milionar al românului s-a spulberat, trasformându-se într-un real coșmar care se va întinde pe zeci de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre