Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile care au încins Ibiza. Apariție „epică” a modelului Demi Rose

Imaginile care au încins Ibiza. Apariție „epică” a modelului Demi Rose
Un fotomodel celebru a ținut cu sufletul la gură oamenii de pe o plajă din Spania. Demi Rose a lăsat foarte puțin imaginației în timp ce și-a prezentat, în toată splendoarea, curbele opulente, într-un bikini minuscul și o rochie incitantă, tip plasă, în care era mai mult dezbrăcată.

Ea a plecat spre locația spaniolă, aproape de casă, la începutul acestei luni, după ce a petrecut izolarea la Londra. Duminică, Demi Rose a petrecut cu prietenii la Experimental Beach din Formentera, Spania. Modelul, în vârstă de 25 de ani, și-a prezentat formele planturoase într-un minuscul bikini tanga galben, în timp ce a profitat la maximum de escapada spaniolă.

Demi a îmbrăcat costumul de baie minimalist și o rochie crem, tricotată, cu ochiuri largi, care i-a evidențiat și mai mult corpul senzațional. Demi și-a completat look-ul cu cercei cu aur de mari dimensiuni, un colier cu margele, care i-a scos în evidență ochelarii de soare cu rame transparente.

Modelul a savurat mâncarea gustoasă și băuturi răcoritoare alături de prietenii ei pe plaja idilică din Spania. Ca o adevărată profesionistă, Demi Rose a profitat de ieșire pentru a se lăsa fotografiată, după cum se vede și în ipostaza postată pe o rețea de socializare. Modelul a împărtășit o mulțime de imagini sexy din escapada ei din Ibiza.


Reguli Feng Shui pentru un dormitor ideal

A murit Olivia de Havilland din „Pe aripile vântului”. Tocmai împlinise 104 ani


Înainte de evadarea la Ibiza, Demi s-a izolat în apartamentul său din Londra, unde și-a petrecut timpul făcând meditație și citind. Chiar dacă s-a plictisit mult cât a fost obligat să stea doar în casă, modelul a dezvăluit că i-a plăcut că a avut, în sfârșit, timp pentru auto-reflecție.

Ea a explicat: „Consider că acest timp a fost cu adevărat vindecător. Nu am avut niciodată șansa să stau, să nu mă pot mișca. (…) Am avut timp să mă gândesc la lucruri pe care nu le-am depășit cu adevărat. (…) Încerc să mă gândesc la momentele pozitive. Dacă te simți mult, ești prins în casa ta, prins de gândurile tale, încearcă să te gândești la asta ca și cum ai nevoie să simți așa, să treci peste suferit mult după moartea tatălui ei, la vârsta de 80 de ani, în 2018, după care și-a pierdut și mama.

Sursa foto: Daily Mail / Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre