Blocat pe Valea Oltului, un alai de nuntă a încins o sârbă în mijlocul drumului, ca să facă așteptarea momentului în care mașinile se puteau pune din nou în mișcare, mai agreabilă. Blocajele pe Valea Oltului sunt un lucru obișnuit, iar mulți șoferi care cunosc acest lucru, se feresc din timp și ocolesc zona. Cei care nu știu de blocaje, o pățesc. Dar unii, după cum se vede, nu lasă un astfel de detaliu rutier să le strice cheful.
Un alai de nuntă a rămas blocat în traficul infernal de pe Valea Oltului, în timp ce se îndrepta spre restaurant, pentru petrecerea de după cununia religioasă. Mirii și invitații au încins o sârbă în mijlocul drumului. Gestul lor poate fi un exemplu despre cum să îți petreci timpul când e traficul blocat.
Poate vă amintiți că Giulia a fost surprinsă în trafic, pe același traseu, săptămânile trecute, când a mers la Untold. Ea a dezvăluit atunci ce face lumea în așteptare, declarându-se oripilată de gestul unui șofer de tir care și-a curățat gunoiul în mijlocul drumului, din plictiseală. Decât așa ceva, mai bine dans!
Alaiul de nuntă a ajuns viral pe internet
Întreg momentul a fost imortalizat de participanții la trafic. Videoclipurile au fost publicate și pe rețelele sociale, de unde s-a viralizat. Un internaut a răspuns amuzat că e posibil ca mirii să ajungă să taie și tortul tot acolo, o ironie referitoare la cozile kilometrice care se formează periodic pe Valea Oltului.
Ce cauzează blocajele de pe Valea Oltului
Evenimentele rutiere şi lucrările la carosabil fac din tranzitarea DN 7 / E 81 un adevărat calvar pentru şoferi. Un simplu incident rutier se poate lăsa cu cozi și de 15 kilometri de mașini. Lucrările de pe Valea Oltului au drept scop principal crearea unei legături între DN 7 / E 81 şi Autostrada A1 Sibiu – Piteşti.
Lucrările, între kilometrii 246 + 500 şi 251 + 025, cu o valoare maximă de 27 de milioane de lei şi o garanţie de trei ani ani, prevăd reparaţii la podul peste pârâul Valea Mare, consolidarea albiei râului Olt, pentru stoparea fenomenului de eroziune a malului drept, amenajarea a 15 din cele 20 de curbe pentru viteză de 60 km/h şi consolidarea versanţilor ce prezintă blocuri de piatră instabile. Ultima reabilitare a acestui sector de drum a avut loc în 1997.
Sursa foto: Digi24.ro
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook