Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile momentului: Mircea Badea, în copac făcând ca cioara, în fața sediului Antena 1

Imaginile momentului: Mircea Badea, în copac făcând ca cioara, în fața sediului Antena 1
Mircea Badea este urmărit și agreat și pentru dezinvoltura cu care abordează orice situație din viață. recent acesta a lansat un soi de avertisment. După ce s-a arătat lumii într-o ipostază aparte.

Imaginile momentului îl surprind pe Mircea Badea, în copac făcând ca cioara, în fața sediului Antena 1. Alături de el este Teo Trandafir. „Gigeilor care aveți senzația că existați și că sunteți pricepuți și relevanți, aveți grijă! Poate ne întoarcem!”, a scris celebrul realizator al emisiunii În gura presei, menționând-o și pe fosta sa parteneră, Teo Trandafir.

Acum, fiecare e liber să înțeleagă ce vrea. „Cât am râs… e viața noastră, așa cum ne-am făcut-o. Asta făceam și la teveu. Eram noi”, a scris Teo Trandafir în dreptul postării cu imaginile senzaționale care îl arată pe Mircea Badea, în copac făcând ca cioara, în fața sediului Antena 1.

Ce pun la cale Mircea Badea și Teo Trandafir

Mircea Badea și Teo Trandafir fac deja parte din istoria posturilor de televiziune autohtone. Dacă s-ar scrie manuale despre evoluția televiziunii în România, după Revoluția din decembrie 1989, cu siguranță, cei doi vor avea capitole generoase alocate. Dacă nu știați, între cei doi există o prietenie aparte, care se pregătește să împlinească 30 de ani. În anul 1994, Teo Trandafir a început să lucreze la Tele 7abc, încurajată de Mihai Tatulici. Prezenta emisiunea matinală Bună dimineața, România, alături de Mircea Badea.

În 1994, Teo Trandafir a început să lucreze la Tele 7abc, alături de Mircea Badea

Atunci a început o prietenie cum nu sunt multe. Ulterior, cei doi au început, în 1997, la Antena 1 să realizeze două programe: Dimineața devreme și Teo & Mircea show. Ambele emisiuni s-au bucurat de un succes uriaș. Era perioada în care Mircea Badea făcea șpagat pe două scaune, sărea coarda și se distra în platou cu Teo Trandafir, probabil mai mult ca telespectatorii.

Imaginile difuzate  acum de Teo Trandafir pe contul ei de Instagram, provin exact din aceeași perioadă. Ele reprezintă o mostră despre cum își promovau emisiunile vedetele TV înainte de explozia rețelelor de socializare: Mircea Badea, în copac făcând ca cioara, în fața sediului Antena 1.

În timp ce Mircea Badea a decis să rămână fidel trustului Antenelor, amintim că în anul 2000, Teo Trandafir a semnat cu ProTV unde, timp de șase ani,  a prezentat emisiunea Teo, perioadă în care a fost emblema postului. Începând din luna septembrie 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea Teo show la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre