Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile momentului: Berlusconi, sărut pasional cu iubita mai tânără cu 53 de ani. Video

Imaginile momentului: Berlusconi, sărut pasional cu iubita mai tânără cu 53 de ani. Video
La sfârșitul lunii ianuarie, fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat într-un spital din Milano. În vârstă de 85 de ani, acesta are o grijă foarte mare pentru sănătatea sa. Are și de ce și pentru cine. Iar recompensele se văd în public.  

Silvio Berlusconi (85 de ani) și iubita sa Marta Fascina (32 de ani) s-au aflat în tribună pentru a urmări, live,  meciul de fotbal dintre Monza și Pisa, partidă în care internaționalul român George Pușcaș a marcat primul său gol de la revenirea în Italia.

Monza, gruparea patronată de Silvio Berlusconi, a deschis scorul în minutul 8, prin Valoti, spre bucuria fostului premier. Pisa însă câștigat meciul, grație reușitei lui Pușcaș și autogolului marcat de Pereira.

Sărut pasional în tribună

La finalul scorului dezastruos pentru echipa sa, Silvio Berlusconi a avut parte de un moment neașteptat de tandru din partea iubitei sale care l-a însoțit în tribună. Frumoasa blondină care e cu 53 de ani mai tânără l-a sărutat pasional, ca să îl consoleze.

Aceasta nu a ținut cont că se aflau în public, și l-a sărutat pe fostul premier. Lângă cei doi, în tribună a stat și Adriano Galliani, mâna dreaptă a lui Berlusconi, atât la AC Milan, cât și la Monza.

Scena sărutului nu a trecut neobservată. Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a fost pe fază și a distribuit clipul video, în care Silvio Berlusconi e sărutat de iubita sa, alături de o descriere amuzantă. „Tu ești bătrân, nu Berlusconi. Berlusconi nu îmbătrânește”, a scris acesta pe Twitter.

Cine este Marta Fascina, tânăra iubită a lui Berlusconi

Despre Silvio Berlusconi se știe că i-au plăcut toată viața lui fetele tinere și frumoase. În ultimii ani acesta pare că s-a „cumințit” și în locul petrecerilor cu sute de persoane, înconjurat de tinere mai mult dezbrăcate, preferă viața calmă de cuplul.

Marta Fascina este iubita lui Silvio Berlusconi din 2020. Tânăra blondă și frumoasă este deputat și membru al partidului condus de omul de afaceri, Forza Italia. Despre ea se spune că și-a tatuat inițialele lui Silvio Berlusconi, pentru a-i demonstra cât de mare și sinceră e dragostea pe care i-o poartă.

Sursa foto: Instagram, Twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre