Imaginile zilei cu Mihai Bendeac. Femeile au luat-o razna după ce l-au văzut așa. Dar și bărbații!

Imaginile zilei cu Mihai Bendeac. Femeile au luat-o razna după ce l-au văzut așa. Dar și bărbații!
Mihai Bendeac le-a făcut femeilor ziua mai bună. Îndrăgitul actor a decis să se arate în toată splendoarea. A arătat multă piele și că are un trup de Adonis. Îndrăgitul actor a apărut îmbrăcat doar în chiloți, într-un pictorial neașteptat pentru el.

Explicația e că a decis să facă reclamă unei firme de lenjerie intimă.  „Să vedeți acum dezlănțuire de hate si frustrare in comentarii. Dar, nah, e Facebook. Oferta de a poza pentru un site de haine a venit intr-un moment extrem de potrivit. Un moment de schimbare in ceea ce ma priveste. S-a nimerit sa ma prinda intr-un moment in care aveam nevoie de un target. O motivatie punctuala.

Mihai bendeac s-a dezbrăcat ca să facă reclamă

Si, pentru ca mi-au placut si produsele brandului (nu suport caldura iar hainele astea de in sunt atat de respirabile…), am facut nebunia de a spune „Da”. Nu aleg lucrurile pe care le fac in profesia mea in functie de chestiunile banesti/materiale. O fac din considerente artistice sau, de ce nu, pentru ca ma ajuta sa evoluez.

Bendeac zice că poartă 2 chiloți pe săptămână

Mereu am visat ca voi avea puterea de a fi multumit de felul in care arat. Inca nu sunt. M-am pus pe treaba in mod serios si programatic de aproximativ doua luni. Mai am de slabit, mai am de lucrat. Un aspect din toata treaba asta este, insa, altul! Toata aceasta rigoare a mancatului, ambitia de a face sport si in zilele in care mai bine mori decat sa mergi la sala, durerea pe care o depasesti, toate astea reprezinta un mix incredibil care-ti schimba complet paradigma.

Actorul spune că are două perechi de chiloți de la brandul căruia îi face reclamă și că îi poartă de o săptămână

Sincer… Pana si depresiei ii este din ce in ce mai greu sa isi arate coltii… Revenind la brand, jur ca nu glumesc, chilotii astia (ii port de o saptamana) sunt ireal de confortabili. Atentie! Cand spun ca ii port de o saptamana, nu ma refer la aceeasi pereche… Am doua perechi. Si-i spal dupa ce îi… CRINGE ALERT!!!! Ok. Puteti intra pe site si vedeti toata colectia. Pantalonii si tricourile + hanoracul arata bine si sunt foarte usoare. Simti ca parca nu porti nimic. Iar devin cringe. Dar intelegeti ce vreau sa spun. Imbratisari! Zi faina!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Mihai Bendeac

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre