Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcare neașteptată la secția de reanimare unde se află Mioara Roman. Oana: „Situația e destul de complicată”

Împăcare neașteptată la secția de reanimare unde se află Mioara Roman. Oana: „Situația e destul de complicată”
După o perioadă în care relația dintre Oana Roman și Catinca nu a fost deloc roz, situația s-a schimbat odată ce Mioara Roman a intrat în spital și a suferit o intervenție chirurgicală. Surorile au uitat de problemele trecutului și sunt împreună, alături de mama lor.

Oana Roman a povestit pe contul de socializare că a mers la spital alături de sora sa, Catinca, care a și intrat să își vadă mama. Mioara Roman se află internată la terapie intensivă, iar Oana spune că medicii au făcut tot ce au putut. De acum încolo, e doar decizia lui Dumnezeu.

„Am fost la mama la spital cu sora mea și, fiind la terapie intensivă, doar una dintre noi a putut să o vadă. Catinca s-a dus astăzi să stea cu ea. Situația este încă destul de sensibilă, urmează să o detubeze, să vedem ce se întâmplă. După care am luat-o pe Isa, m-am întors în oraș pentru că am fost cu ea să-și aleagă un costum pentru petrecerea de Halloween. M-am oprit să las un pachet la cineva, mergem acasă, apoi Isa are lecția de kickboxing astăzi”, a fost mesajul Oanei Roman pe contul de socializare.

De ce a fost internată Mioara Roman la azil

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman le-a explicat tuturor motivul real pentru care a fost obligată să-și ducă mama la un azil. „A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…)

Oana și Catinca Roman sunt alături de mama lor

Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru.

„Am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea”

Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea. Împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real”, a declarat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre