Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marea împăcare. Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță, în străinătate

Exclusiv. Marea împăcare. Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță, în străinătate
Oana Roman și Marius Elisei au avut parte, cu luni în urmă, de  cea mai urâtă despărțire a cuplului lor, cunoscut pentru multe separări și reveniri. După ce au divorțat la notar s-au împăcat și au amenajat casa împreună, însă în final Oana nu a mai rezistat alături de tatăl fiicei sale.

Despărțirea a fost cruntă, s-au spus multe lucruri grave și urâte. Acuzațiile au curs în media, de ambele părți. Oana spunea că nu a mai putut suporta să fie ținută sub papuc de Marius, acesta i-a transmis că-i poate mulțumi că a luat-o de nevastă grasă, apoi a slăbit. Acum se pare că asistăm la marea împăcare dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi petrec o vacanță de vară împreună, în Bulgaria, la Nisipurile de aur.

Oana Roman și Marius Elisei, poză de cuplu alături de prietenii cu care au mers în vacanță în Bulgaria

S-ar putea crede că sunt acolo doar de  dragul fiicei, însă o privire atentă pe cele postate de Oana Roman pe social media, arată altceva. În primul rând, Marius Elisei a fost tag-uit de aceasta, și filmat. Au fost făcute fotografii, postate de Oana, în care Marius e alături de ea și de prietenii lor buni. „În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, a mai postat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță

Seara trecută, în resortul bulgăresc unde se află în vacanță Oana Roman și Marius Elisei, a fost organizată o mare petrecere pentru celebrarea Mariilor. Fiica celor doi are un al doilea prenume, Maria, iar tatăl și mama ei s-au preocupat ca Isabela Maria Elisei să primească un tort delicios cu artificii.

Oana Roman a fost foarte fericită de cum au decurs aranjamentele, filmându-i pe Marius Elisei și pe fiica lor. Ea a insistat să îl surprindă pe partenerul cu care pare să fi îngropat de tot securea războiului și chiar a distribuit imagini emoționante vechi de patru ani, în care acesta apare ținând în brațe câinele familiei care a decedat, recent, de bătrânețe.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre