Simona Ionescu / Redactor Șef

În familia Andreei Esca, dragostea plutește în aer. Vedeta Pro Tv dă din casă

În familia Andreei Esca, dragostea plutește în aer. Vedeta Pro Tv dă din casă
Andreea Esca și Alexandre Eram par pe an ce trece mai îndrăgostiți ca niciodată. Bărbatul reușește mereu să-și impresioneze soția, chiar și cu cele mai mici gesturi.

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbiz. După 22 de ani de iubire, nimic nu s-a schimbat între cei doi.

A luptat ceva Andreea Esca până când și-a văzut visul cu ochii, dar a meritat. A găsit bărbatul care i-a adus noroc și care o face zi de zi să se simtă iubită și fericită. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment monden în anul 1996, iar Andreea l-a plăcut pe Alexandre din prima secundă. Astrele s-au aliniat și în anul 2000, francezul a dus-o în fața altarului. De atunci și până în acest moment, bărbatul și-a păstrat aceleași obiceiuri frumoase, care o fac pe Esca să fie pe zi ce trece mai bucuroasă de alegerea pe care a făcut-o.

Recent, Andreea Esca a vorbit despre lucruri intime din viața ei, mărturisind că are un soț extrem de galant și mai ales romantic, care aproape zilnic, îi aduce cele mai frumoase flori. Sau mici atenții, care contează enorm în relația de cuplu. „Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca.

„Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo”

Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta. Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, a declarat Andreea Esca.

Ce vor face de Ziua Îndrăgostiților

Chiar dacă sărbătoresc iubirea zilnic, Andreea și Alexandre o vor face și de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Vor petrece așa cum știu mai bine, dar fără să facă mare vâlvă, pentru că nu au nevoie de un moment special pentru a sărbători dragostea. „Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!”, a mai spus Andreea Esca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre