Simona Ionescu / Redactor Șef

În timp ce Pique n-a mai putut cu Shakira lui, Messi, dezlănțuit lângă Antonella

În timp ce Pique n-a mai putut cu Shakira lui, Messi, dezlănțuit lângă Antonella
În timp ce Messi nu-și mai poate lua mâinile de pe iubita lui, Pique s-a grăbit să scape de Shakira lui cât mai repede după tot peste 10 ani de relație și doi copii împreună. Cei doi au încheiat povestea lor în vară, după ce s-a dovedit că fotbalistul intrase deja într-o altă relație conjugală.

Lionel Messi a rupt ringul de dans într-un club, unde a sărbătorit 15 ani de relație cu Antonella, soția sa. Cei doi au descins într-un club din Rosario, unde a sărbătorit 15 ani de relație cu Antonella, soția sa. Celebrul fotbalist al Argentinei a stat pe ringul de dans și a dansat pe melodia favorită a argentinienilor din această perioadă, cea care a fost cântată la toate meciurile campioanei mondiale din Qatar.

Messi și Antonella au fost prieteni în copilărie și apoi au reluat relația în urmă cu 15 ani, când el avea 22 de ani, iar ea cu unul mai puțin. Cei doi au împreună trei băieți: Tiago (10 ani), Mateo (7 ani) și Ciro (4 ani).

Messi și Antonela s-au căsătorit după ce au avut trei copii

Povestea de iubire dintre Antonela, care are 34 de ani și lucrează ca model și Lionel Messi a început în orașul lor natal, Rosario, din Argentina. Ei  s-au cunoscut prin intermediul lui Lucas Scaglia, unul dintre prietenii fotbalistului. Aveau doar nouă ani atunci și au devenit prieteni imediat.  La 11 ani, însă, Messi a plecat în Spania, în încercarea de a-și construi o carieră ca fotbalist. Câțiva ani mai târziu, însă, în 2004, o tragedie i-a reunit pe cei doi și au fost de nedespărțiți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Antonela și-a pierdut cea mai bună prietenă într-un accident rutier. Messi a aflat și, fără să stea pe gânduri, și-a luat bilet de avion și s-a întors în orașul natal pentru a-i fi alături. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu abia în 2009, iar trei ani mai târziu, ei au devenit părinții unui băiețel ce poartă numele Tiago. Apoi au venit pe lume și ceilalți doi copii. Abia după aceea, Messi și Antonela au decis să se căsătorească. Ei și-au unit destinele în locul în care s-au cunoscut, în orașul natal, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte 260 de persoane.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre