Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o palmă pentru Oana Zăvoranu. E obligată să plătească 20.000 daune morale. Anda Adam i-a dat șah mat

Încă o palmă pentru Oana Zăvoranu. E obligată să plătească 20.000 daune morale. Anda Adam i-a dat șah mat
Oana Zăvoranu a intrat într-o perioadă grea din viață. După ce presa a titrat că a furat energie electrică, diva are acum o altă problemă.

Oana Zăvoranu și Anda Adam s-au războit multă vreme, iar acum bruneta va plăti pentru reacțiile sale.

Încă o palmă pentru Oana Zăvoranu. E obligată să plătească 20.000 daune morale. Anda Adam i-a dat șah mat

Oana Zăvoranu și Anda Adam nu au îngropat nici acum securea războiului. Cu aproximativ doi ani în urmă, Querida n-a avut de lucru și s-a luat de mai multe influencerițe printre care și Anda Adam, iar acestea i-au intentat proces. Mai mult, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) au cerut, printr-o ordonanță președințială, ca Oana Zăvoranu să le mai pomenească numele.

Inițial, Anda a pierdut procesul, apoi a făcut recurs și a câștigat. Oana Zăvoranu nu va fi deloc fericită, pentru că magistrații au hotărât să plătească suma de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale.

„Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe rețelele de socializare a tuturor materialelor care au un conținut calomnios”

„Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe rețelele de socializare a tuturor materialelor care au un conținut calomnios în ceea ce o privește pe reclamanta.

Obligă pârâta la publicarea hotărârii după rămânerea definitivă, într-un editorial de largă circulație națională, pe cheltuiala sa, în 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii”, au decis judecătorii.

Fără cale de atac

Pentru că Oana nu a plătit până acum nici un ban, avocații Andei au cerut în instanță executarea silită a brunetei. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită cu privire la obligaţiile cuprinse în titlul executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 1560/22.10.2021 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă, în dosar nr. 9444/3/2021.

Autorizează partea creditoare să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlul executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”. Contactată de jurnaliști, Anda Adam a fost extrem de elegantă și nu a dat nici un fel de declarații.

„Niciodată nu am fost pusă pe scandaluri. Nu-mi plac și nu vreau să le dau curs. Nu-mi doresc să apar cu subiecte de acest gen, deși știu că asta se dorește”, a spus Anda Adam pentru Impact.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre