Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un atac asupra lui Trump pe bază de relații amoroase. Fratele lui Jeffrey Epstein face dezvăluiri

Încă un atac asupra lui Trump pe bază de relații amoroase. Fratele lui Jeffrey Epstein face dezvăluiri
În contextul în care Donald Trump a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii, un nou atac la adresa acestuia a fost lansat.

Legătura dintre fostul președinte american și pedofilul Jeffrey Epstein a fost intens exploatată, ulterior morții celui din urmă. Așa cum vă amintiți, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa unde era încarcerat în așteptarea procesului pentru acuzații de abuz sexual şi trafic de minori, în 2019, autoritățile americane stabilind că acesta s-ar fi sinucis. El risca 45 de ani de detenție. Epstein a pledat nevinovat pentru aceste acuzații, însă a fost reținut fără avea dreptul la cauțiune.

Pedofilul Jeffrey Epstein a fost apropiat dse președinți și miliardari

Despre Jeffrey Epstein s-a arătat că a fost apropiat de Bill Clinton, Donald Trump şi de prinţul Andrew, dar și de alte persoane importante sau vedete. De exemplu, numărându-se printre donatorii Fundației Clinton, Epstein i-a asigurat de mai multe ori fostului preşedinte american Bill Clinton transportul în străinătate cu avionul său privat. De altfel, după divorț, Hillary Clinton a declarat public faptul că nu a agreat deloc apropierea dintre soțul ei și acest personaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diedra Holmes (@blckambitiousgoddess)

În ceea ce îl privește pe prințul Andrew, acesta a fost unul din „beneficiarii” fetelor pe care Epstein le punea la dispoziția prietenilor și apropiaților săi bogați. De la una din aceste fete i s-a și tras un proces răsunător, încheiat recent, dar care l-a lăsat fără câteva milioane de lire sterline în conturi, pentru o finalizare „amiabilă” cu victima sa ce era minoră în momentul în care Jeffrey Epstein i-a pus-o la dispoziție.

Fratele lui Epstein aruncă bomba despre relația acestuia cu Donald Trump

Zilele acestea, Mark Epstein, fratele lui Jeffrey Epstein, a vorbit cu jurnaliștii de la Business Insider și a împărtășit perspective interesante despre relația fratelui său cu fostul președinte Donald Trump. Mark Epstein a declarat pentru Insider că a vizionat un fragment din interviu, realizat de fostul consilier al lui Trump la Casa Albă, Steve Bannon, după ce fratele său i l-a transmis în primăvara anului 2019.

În acest interviu nedifuzat, Jeffrey Epstein i-a spus lui Steve Bannon că a încetat să mai iasă cu Trump când și-a dat seama că acesta este un escroc. Steve Bannon lucra cu Jeffrey Epstein pentru a încerca să-l ajute să-și reabiliteze reputația. Bannon a înregistrat mai mult de 16 ore de filmări pentru un documentar care urma să îi spele imaginea pedofilului traficant Jeffrey Epstein.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diedra Holmes (@blckambitiousgoddess)

Aceste dezvăluiri aruncă o lumină nouă asupra relației dintre Jeffrey Epstein și Donald Trump și îi pot determina pe unii să pună la îndoială asocierile lor anterioare. Se pare că Donald Trump nu era cineva cu care Jeffrey Epstein ar fi vrut să se asocieze, în timp ce Bannon lucra cu Epstein pentru a încerca să-i îmbunătățească imaginea. Rămâne de văzut cum vor răspunde susținătorii lui Trump la aceste informații, dar este clar că această ultimă dezvăluire apare ca  o nouă lovitură pentru reputația fostului președinte care se pregătește să intre din nou în cursa electorală.

Trump și Epstein au fost prieteni 20 de ani, apoi relația s-a răcit brusc

Conform presei străine, Jeffrey Epstein și Donald Trump s-au frecventat între anii 1980 și 2000. Cei doi au făcut parte din cercurile elitei din Manhattan, iar casa lui Epstein din Palm Beach era la mică distanță de clubul Mar-a-Lago al lui Trump, unde acesta era un oaspete frecvent. Imagini obținute de NBC News în 1992 îi arată pe cei doi petrecând împreună, vorbind despre femei și făcând glume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diedra Holmes (@blckambitiousgoddess)

Virginia Giuffre, una dintre acuzatoarele lui Epstein (și a prințului Andrew) a declarat că asociata acestuia, Ghislaine Maxwell, a agățat-o prima la Mar-a-Lago când avea 16 ani, înainte de a o prezenta lui Epstein. La procesul lui Maxwell, în 2021, o altă acuzatoare a declarat că aceasta i-a făcut cunoștință cu Donald Trump la Mar-a-Lago când avea 14 ani. Alți acuzatori au declarat că Maxwell și Epstein l-au numit adesea pe Trump în discuțiile lor.

Cu toate acestea, natura ruperii prieteniei dintre Epstein și Trump rămâne neclară. Miami Herald a relatat că Epstein a fost dat afară ca membru din Mar-a-Lago în 2007, după ce a hărțuit-o pe fiica unui alt membru. Trump a spus în mod public puține lucruri despre relația sa cu Epstein, deși a punctat „îi doresc numai bine” la aflarea veștii despre arestarea Ghislainei Maxwell.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre