Simona Ionescu / Redactor Șef

Indienii o terfelesc pe Iulia Vântur. Nu o vor pe româncă alături de superstarul Salman Khan și au recurs la atacuri murdare

Indienii o terfelesc pe Iulia Vântur. Nu o vor pe româncă alături de superstarul Salman Khan și au recurs la atacuri murdare
Iulia Vântur este târâtă într-un nou scandal. Ce a apărut pe internet e strigător la cer.

Indienii i-a făcut-o Iuliei Vântur. Se vrea cu tot dinadinsul să fie despărțită de Salman Khan.

Un tabloid din India o terfelește pe Iulia Vântur. În poveste e amestecat și Marius Moga

Să fi deranjat Iulia Vântur pe cineva?

Nimeni nu știe cine e în spatele acestor atacuri, dar cu siguranță fostei prezentatoare și nici iubitul său, Salman Khan nu le-a căzut bine. Recent, pe conturile unor tabloide din India au fost publicate mai multe fotografii care fac referire la o nuntă a Iuliei Vântur cu fostul său iubit, Marius Moga.

Chiar dacă nu ești profesionist, poți vedea cu ochiul liber că fețele celor doi sunt decupate și lipite peste cele ale unui alt cuplu din ziua nunții. Cu toate astea, jurnaliștii din India, cârcotași din fire, vor să afle mai multe și se întreabă dacă nu cumva cei doi s-ar fi căsătorit. Și nu e pentru prima dată când apar zvonuri despre un presupus mariaj.

„Știați că Iulia a fost căsătorită cu un superstar român?”

„Zvonurile despre Salman care este foarte apropiat de Iulia încă sunt de mare actualitate. Dar știați că Iulia a fost căsătorită cu un superstar român? Ei bine, conform unor numeroase surse media, ea a fost măritată cu un artist român nominalizat la premiile Grammy, Marius Moga.

Se pare că ei au avut o relație foarte solidă timp de 4 ani, înainte ca drumurile lor să se despartă. Iar acum, fotografii de la presupusa lor nuntă au reapărut în mediul online”, se arată în publicația indiană Siasat.com.

Cum s-au cunoscut Iulia și Salman

Salman Khan şi Iulia Vântur s-au cunoscut în România, în anul 2011, când celebrul actor bollywoodian filma pentru producția Jai Ho. Sursele spun că cei doi s-au simțit foarte bine împreună și au păstrat legătura.

”Acum, Iulia face parte din Bollywood și din familia Khan. Paparazzi i-au fotografiat de multe ori împreună iar imaginile cu Iulia care a rămas la ferma din Panvel a lui Salman în perioada lockdown-ului au devenit virale pe internet”, mai spun jurnaliștii indieni.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre