Simona Ionescu / Redactor Șef

Inna, vedetă internațională. Sute de mii de oameni au fost prezenți la concertul ei din Mexic

Inna, vedetă internațională. Sute de mii de oameni au fost prezenți la concertul ei din Mexic
INNA este cel mai ascultat artist român la nivel internațional de pe YouTube. Ea a susținut, recent, un concert în Veracruz, Mexic, în fața a peste 373 000 de persoane.

YouTube a sărbătorit 10 ani de când este în România, prilej cu care artiștii și creatorii de conținut au fost premiați pentru rezultatele deosebite pe care le au pe platformă.

Printre câștigători se numără și INNA, desemnată artistul român cel mai ascultat pe YouTube la nivel internațional.

„Transmit toată iubirea mea fiecărei persoane care crede în mine și care îmi ascultă muzica în fiecare colț al lumii, mulțumesc pentru toată susținerea”, a spus INNA.

De curând, artista a susținut un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan în fața a peste 373 000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi.

Inna în concert, în Mexic. Peste 370.000 de persoane au ascultat-o în direct

Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea „Just Dance” care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cei de-al treilea sezon.

Tracklist-ul albumului include „I’ll Be There”, „Just Dance”, „Nothing I Won’t Do”, „Something About You”, „Start a Fire” și „We Should Get Lost”, piese eclectice, adevărate party anthems care sunt lansate cu vizualuri speciale dedicate create de Florin Burlacu și Andrei Via.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

(Comunicat primit pe adresa redacției Rețete și Vedete)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre