Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, în vizită la Paris. Întâlnirea cu un om care i-a marcat cariera

Andreea Esca, în vizită la Paris. Întâlnirea cu un om care i-a marcat cariera
Andreea Esca a primit de la Dumnezeu tot ce putea. O carieră de vis, doi copii superbi, un bărbat pe cinste și o soacră cum și-ar dori orice femeie.

Recent, Andreea Esca a fost la Paris, la invitația Chanel și n-a ratat ocazia să-și viziteze soacra și socrul. Toți s-au simțit extraordinar la un restaurant splendid din Franța.

Andreea Esca a îmbinat utilul cu plăcutul. A plecat la Paris, unde a avut parte de momente inedite și s-a întâlnit cu socrii, pe care-i iubește foarte mult. Prezentatoarea s-a bucurat enorm și de întâlnirea pe care a avut-o cu Stehpan Bosc, „omul care, de nicăieri, acum mulți ani, m-a invitat și m-a convins să realizez emisiunea LaRadio, de la Radio Europa FM”, a scris Andreea pe contul de socializare cu câteva zile în urmă.

Cum arată soacra Andreei Esca

Dar bucuria a fost completă atunci când și-a îmbrățișat socrii, Melkom și Anne Eram, iar Andreea n-a putut să nu remarce că mama soțului său e neschimbată.

Andreea Esca, mândră că are o soacră atât de frumoasă

„Soacra mea e tare frumoasă”, a fost remarca prezentatoarei la o fotografie postată. Și nu a greșit cu nimic, pentru că mama lui Alexandre Eram arată extraordinar. Femeia a optat pentru o bluză neagră din dantelă, care îi venea perfect, accesorizată cu un colier superb, iar coafura a întinerit-o.

Cine sunt socrii Andreei Esca

Potrivit informațiilor apărute, socrul Andreei Esca, armean de origine, este de profesie arhitect, iar cumnata, Melanie Eram Drubigny  un agent imobiliar de mare succes. Nici soțul lui Melanie nu e mai prejos, Antoine Drubigny fiind cunoscut pentru evenimentele și prezentările de modă pe care le organizează la o firmă importantă din Franța.

Andreea și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 22 de ani, iar vedeta spune că acesta nu a renunțat nici acum la gesturile romantice. Dar cel mai mult îi place „faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!’, după știri sau după vreun eveniment”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre