Simona Ionescu / Redactor Șef

Invenții trăsnite pentru situații neprevăzute. Merită să vezi!

Invenții trăsnite pentru situații neprevăzute. Merită să vezi!
Am văzut-o și pe asta! Sunt zeci de invenții ciudate în lume. Unele chiar sunt folosite! Chindogu este arta japoneză a invențiilor ingenioase de zi cu zi. Ce le-a trecut prin cap!

Unt la sick este o inventie asemănătoare cu lipiciul pentru papetărie. Este perfect pentru a unge o bucată de pâine prăjită fără a mai murdări un cuțit. Poți lua o gustare în autobuz ori la metrou, chiar și la un meci de fotbal.

S-au inventat pungile antifurt pentru gustări. Dacă vreți să nu vă dispară de la birou sandvișul, folosiți această invenție. Gustarea pare mucegăită. Producătorii acestor pungi ingenioase donează 5% din venituri către “Freedom from Hunger”.

Ciorapii antiperverși au fost concepuți pentru a respinge avansurile nedorite. Chiar și cel mai periculos violator s-ar îndepărta imediat de aceste picioare păroase. Aceasta invenție a fost publicată pentru prima dată pe o rețea de socializare din China (weibo.com) sub titlul “Esențial pentru metrou”.


Flash. Cea mai mare temperatură înregistrată vreodată în lume

Flash. Computere create de un român pentru țările socialiste

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre