Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Băsescu este plecată în Spania

Ioana Băsescu este plecată în Spania
Presa a relatat zilele trecute despre starea de sănătate a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana. La scurt timp după, a apărut și reacția Ioanei Băsescu, care a transmis de asemenea că este plecată în Spania.

După ce zilele trecute s-a vehiculat că Ioana Băsescu este grav bolnavă, nefiind oferite mai multe detalii despre natura afecțiunii, fiica fostului președinte Traian Băsescu a rupt, în sfârșit, tăcerea. A dat o declarație scurtă și clară, că nu este bolnavă așa cum s-a iscat un zvon ce a fost preluat de aproape toată media.Fiica fostului președinte Traian Băsescu nu a vrut să dea altfel de relații, însă a spus că este plecată în străinătate.

Ea a răspuns la telefonul unui reporter de la bugetul.ro și a spus că este plecată în Spania. 

Fiica lui Traian Băsescu a declarat că totul este o minciună și că nu are nicio problemă de sănătate: “Nu am nicio problemă de sănătate”, a transmis aceasta. Conform sursei citate mai sus, Ioana Băsescu ar fi într-o mini vacanță în Spania, dar nu se cunosc alte detalii.  E posibil ca să fi profitat de vacanța școlară și să-și fi dus fiul într-o țară însorită și încărcată de frumuseți.

Nu e prima oară când Ioana Băsescu este ținta zvonurilor false 

Circula recent încă un zvon despre Ioana Băsescu, care susținea că ar fi în așteptarea unei sentințe de condamnare. Însă în luna noiembrie a anului 2023, ea a fost achitată și a scăpat de toate acuzațiile.

Procurorii DNA au introdus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cale extraordinară de recurs în casație în procesul care o implica și pe Elena Udrea, fost ministru PDL și o apropiată a președintelui Băsescu, legat de alegerile prezidențiale din 2009. Instanța a respins cererea, considerând-o nefondată.

Ioana Băsescu este în prezent căsătorită cu Radu Pricop, avocat de profesie. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru intim, la Primăria Azuga, în 2014. Câteva luni mai târziu, fiica lui Băsescu avea să dea naștere unui băiețel pe nume Radu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre