Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase l-a răsfățat pe Ilie. Unde l-a dus să serbeze cei 77 de ani. Bruneta i-a făcut pe domni să ofteze. Foto

Ioana Năstase l-a răsfățat pe Ilie. Unde l-a dus să serbeze cei 77 de ani. Bruneta i-a făcut pe domni să ofteze. Foto
19 iulie 2023 este o zi specială pentru Ilie Năstase. Fostul mare sportiv a împlinit vârsta de 77 de ani, iar soția sa i-a făcut o mare surpriză.

Cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță în Turcia, departe de toți și de toate, iar Ilie a fost extrem de fericit.

Mai mult, atentă la dorințele soțului, Ioana Năstase i-a cumpărat și o pereche de ochelari pe care Ilie spune că a căutat-o mai bine de doi ani. „Suntem la plajă, cu soția mea. Ea mi-a oferit această mini vacanță, că stăm 3 zile aici, la cel mai frumos hotel, că am stat mereu aici. A fost un prilej bun ca să sărbătorim aici ziua, unde ne place cel mai mult.

„Eu i-am spus soției mele că am 110 de ani și ea a zis că arăt bine pentru vârsta asta”

Mi-a luat și o pereche de ochelari pe care îi căutam de vreo doi ani, tot ziceam că i-am pierdut, nu știu pe unde i-a găsit și i-a cumpărat. Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea a zis: arăți bine pentru 110 ani. Nu arăți rău.”, a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Ioana Năstase și-a răsfățat soțul

Cel mai important pentru Ilie Năstase este ca el și familia să fie sănătoși

De asemenea, Ilie Năstase a mărturisit că nu are nici un fel de regrete, pentru că trăiește o viață frumoasă. Dar, indiferent cât de mulți bani ar avea, fostul  mare sportiv a mărturisit că cel mai important pentru el este să aibă sănătate, alături de membrii familiei. „Viața mea a fost frumoasă, nu regret nimic, deocamdată.

Cu sănătatea stau destul de bine. Sunt bine, adică să fiu sănătos, să fie și soția sănătoasă, să fim noi împreună bine. Ce să-mi doresc altceva?”, s-a destăinuit fostul mare tenisman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre