Ion Dolănescu a avut un copil cu fosta servitoare? Ionuț Petrescu vrea testul ADN

Ion Dolănescu a avut un copil cu fosta servitoare? Ionuț Petrescu vrea testul ADN
Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Dolănescu se pare că a avut trei băieți. Cine este Ionuț Petrescu, care spune că a venit pe lume din relația cântărețului cu o fostă servitoare.

A avut sau nu Ion Dolănescu un copil cu femeia din casă? Ionuț Petrescu vrea să știe tot adevărul și cere testul ADN.

Ion Dolănescu a avut un copil cu fosta servitoare? Ionuț Petrescu vrea testul ADN

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu, vrea cu tot dinadinsul să demonstreze tuturor că are dreptate. Acesta insistă să fie făcut testul ADN, pentru a se termina toată această situație ce pare fără sfârșit. Mai mult, el își dorește ca Direcția Generală Anticorupție -DGA să fie prezentă la momentul testării, dar și posibilii săi frați.

Ionuț Petrescu spune că mama sa i-a recunoscut totul

Fiul fostei servitoare a lui Ion Dolănescu a afirmat că mama sa a recunoscut într-un interviu că a fost iubita regretatului cântăreț de muzică populară. Din păcate, aceasta a murit cu doi ani în urmă și nu a mai apucat să-i spună cine este tatăl său „Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu.

Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție (DGA) să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (…) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a spus acesta.

„Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu”

Pe de altă parte, acesta spune că mama sa a stat toată viața în casa interpretului și i-a fost extrem de loială. În plus, nimeni nu a știut de aventura lor. „Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt.

Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a fost de acord cu testul ADN

În altă ordine de idei, bărbatul susține că Ionuț Dolănescu a fost de acord cu testul ADN în 2016, însă nu s-a întâmplat nimic până în acest moment. „Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a mai spus presupusul fiu al artistului.

Sursă foto: redactia, playtech

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre