Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac a recunoscut că este zgârcit. A spus însă și motivul

Ion Țiriac a recunoscut că este zgârcit. A spus însă și motivul
Chiar dacă are bani să-i întoarcă cu lopata, Ion Țiriac niciodată nu risipește și are mare grijă de avere. Miliardarul a recunoscut că este zgârcit.

Cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari, Ion Țiriac ar putea să-și facă orice plăcere. Dar miliardarul nu aruncă niciodată cu banii și recunoaște că e zgârcit.

Țiriac a fost internat în spital și în

Cu doar câteva zile în urmă, românii au aflat că Ion Țiriac a fost internat în spital. Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, miliardarul e în afara oricărui pericol. Acesta nu are probleme mari de sănătate, doar a răcit și s-a internat pentru un control de rutină.

De altfel, Țiriac are mare grijă de sănătatea lui și face asta periodic. Pe 9 noiembrie, afaceristul ar fi trebuit să ajungă la Fundația Metropolis, unde era invitat, dar a preferat că meargă la medic pentru a se asigura că totul este în regulă.

Țiriac a mai fost în  spital și cu patru ani în urmă în perioada pandemiei, când s-a îmbolnăvit de coronavirus.

„Am cumpărat două felii de franzelă”

Ion Țiriac recunoaște că e zgârcit!

Cu ceva timp în urmă, Țiriac a povestit că a ajuns să fie zgârcit din cauza greutăților la care l-a supus viața.

„Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit!

„Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc!”

Eu nu pot să schimb sau să salvez o țară. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc!

Fac ce pot să fac ca un om care a avut puțin mai mult noroc, iar alții care vorbesc de zgârcenie să-mi spună ce au făcut în viața lor. Sau cât costă kilul de pâine. Și dacă l-au câștigat ei sau l-au furat.”, a povestit miliardarul în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri