Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac are un singur lucru la care nu poate renunța. Ce le-ar face lui Putin și Zelensky

Ion Țiriac are un singur lucru la care nu poate renunța. Ce le-ar face lui Putin și Zelensky
Miliardarul Ion Țiriac și-a spus părerea despre aderarea României la spațiul Schengen.

Ion Țiriac are o avere de peste un miliard de dolari. Ce părere are afaceristul despre aderarea României la spațiul Schengen.

Ion Țiriac are un singur lucru la care nu poate renunța. Ce le-ar face lui Putin și Zelensky

În timp ce politicienii României se chinuie să intrăm în Schengen, fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac are o părere despre toată această nebunie. Și îi cheamă pe cei care se opun aderării țării noastre să locuiască la granița dintre Rusia și Ucraina.

Nu am reușit în toți ăștia 32 de ani să găsim pe cineva să stea drept așa și să se ducă la Bruxelles, să spună: ‘Noi suntem români!’ Schengen? Uită, Schengen, fratele meu, pentru că noi suntem granița Europei! Nu mă bagi pe mine în Schengen că nu vrea Olanda! Păi să vină Olanda să stea vecină cu rușii și cu ucrainenii și cu toată treaba asta!”, a declarat Ion Țiriac în emisiunea lui Cătălin Măruță.

”I-aș închide într-o cameră, să stea o zi, o lună sau un an, până găsesc soluția!”

Miliardarul a găsit și soluția pentru ca războiul dintre Ucraina și Rusia să se termine cât mai repede. I-ar închide într-o cameră pe Putin și Zelensky și le-ar da drumul doar după ce găsesc cea mai bună soluție. “Noi avem o frontieră mare cu Ucraina, suntem foarte aproape de ruși.

Acest război nu își are locul! Dacă aș fi papă sau dacă aș putea lua decizia pentru această lume, i-aș închide pe cei doi președinți într-o cameră, să stea o zi, o lună sau un an, până găsesc soluția. Ei doi! Degeaba începem noi acum să ne amestecăm toți, că nu știi ce iese niciodată.”, a mărturisit Ion Țiriac.

Au dus la DNA toate deviceurile familiei

Cu ceva timp în urmă, Ion Țiriac și fiul său au fost implicați fără să știe într-o afacere în domeniul bitcoin. Cei doi au fost obligați să ducă la DNA toate deviceurile familiei, de la laptopuri şi telefoane mobile pentru a fi verificate cum scrie la carte. Îndrăgostit iremediabil de avioane, Țiriac spune că nu va renunța niciodată la bijuteriile sale și susține că pilotează mai mult ca un pilot de la TAROM.

„Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lume. Și fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu.

Eu le pilotez pe toate ale mele și pilotez mai mult decât un pilot la TAROM. Am avioane care nu sunt ale mele, sunt ale companiei. Dar eu în general zbor cu ăsta mai mare, că îmi place mai mult. Am unul care e numai pentru Africa, care este extraordinar. Aterizează pe orice, pe terenul de fotbal, unde vrei”, a declarat miliardarul pentru Antena 3.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre