Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Ţiriac nu are noroc la femei. Miliardarul a fost părăsit de iubită

Ion Ţiriac nu are noroc la femei. Miliardarul a fost părăsit de iubită
Chiar dacă are bani să-i întoarcă cu lopata, Ion Țiriac nu are deloc parte de femei care să-i fie alături. Recent, l-a părăsit și ultima iubită, mai tânără cu 37 de ani.

Ce se întâmplă cu viața amoroasă a lui Ion Țiriac? Miliardarul a rămas singur, fiind părăsit și de Irina Deleanu. De ce s-o fi supărat fosta mare gimnastă?

Ion Ţiriac nu are noroc la femei. Miliardarul a fost părăsit de iubită

E considerat „aspirator” pentru femei, dar se pare că situația nu stă deloc așa. Ion Țiriac pierde toate doamnele frumoase. Care să fie oare motivul? Recent, se aude prin târg că afaceristul a fost părăsit și de iubita mai mică cu 37 de ani.

Este vorba de marea gimnastă Irina Deleanu care nu a venit la ziua de naștere a miliardarului, pe care și-a sărbătorit-o pe 9 mai la Madrid. Este suprinzător, mai ales că cei doi era tot timpul împreună la cele mai importante evenimente. Nici Irinei Deleanu nu i-a mers din plin la capitolul dragoste. Aceasta a avut trei căsnicii, dar toate au eșuat și se pare că nici cu Țiriac nu a fost totul așa cum și-ar fi dorit.

Țiriac a fost iubitul mulatrei Laurette?

Cu câțiva ani în urmă, Ion Țiriac a fost văzut relaxându-se pe plajă alături de mulatra Laurette. Toată lumea a crezut că între cei doi s-a născut o poveste de iubire, dar nici unul dintre ei nu a recunoscut. Deși, Laurette s-a fotografiat în avionul privat al lui Ion Țiriac și a folosit într-unul dintre videoclipurile sale una dintre superbele mașini ale miliardarului.

„Este o maşină foarte frumoasă, de colecţie pe care eu am folosit-o în videoclipul ei. Ce pot să zic? Eu am dat un telefon, am întrebat dacă aş putea să folosesc această maşină. A fost mai mult decât am sperat eu. Este un om pe care eu îl respect foarte mult. Nu avem nicio treabă. Suntem în relaţii frumoase, am rămas în relaţii frumoase. Mă bucur că am avut onoarea să îl cunosc”, a declarat Laurette cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: romaniatv.net, prosport.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre