Simona Ionescu / Redactor Șef

Ipocrizia celebrului jurnalist rus. Propagandistul numărul unu al lui Putin și fiul său fotomodel la Londra care evită războiul

Ipocrizia celebrului jurnalist rus. Propagandistul numărul unu al lui Putin și fiul său fotomodel la Londra care evită războiul
Vladimir Solovyov, propagandistul numărul unu din Rusia, cel care incită, din studioul tv, la ură violență și război nuclear. Cu cât este mai agresiv, cu atât mai mult vrea să demonstreze țarului de la Kremlin cât de devotat îi este lui și sistemului. Doar că surpriză, fiul său cel mare, stă departe de înrolarea în armată și ororile războiului, pe un pat cald londonez. Numai că meseria aleasă de fiu este una cât se poate de publică, așa că totul este transparent. Despre ipocrizie și alte informații, în cele ce urmează.

Numai că meseria aleasă de fiul jurnalistului influent al Rusiei, Vladimir Solovyov, este una cât se poate de publică, așa că totul este transparent.

Pe rețelele de socializare circulă informații și fotografii cu Daniil Solovyov, fiul de 21 de ani al propagandistul Vladimir, care după cum se vede, lucrează ca model în Londra. Trebuie să fie genele mamei sale, spune un internaut în comentarii.

„În pofida faptului că Vlad a îndemnat la război împotriva Ucraina, el nu a menționat acest lucru și nici pe fiul său mai mare, care s-a sustras de la încorporare și care a studiat, de asemenea, în Marea Britanie”, se menționează într-o postare online.

Poate dacă nu alegea meseria de fotomodel, fiul acestui aprig și încrâncenat propagandist rus ar fi stat mult și bine în Marea Britanie sau oriunde în lume. Doar că în aceste zile, un puternic scandal a izbucnit în Rusia legat de apariția fotografiilor fiului propagandistului preferat al lui Vladimir Putin, Vladimir Soloviov. Rețelele de socializare publică informații că Daniil Soloviov a devenit model prin semnarea unui contract cu o agenție din Londra.

Mai mult, pe internet sunt fotografii cu fiul propagandistului care își colorează unghiile și poartă părul lung , vopsit blond. Diferite mesaje postate, în limba rusă, și pe instagram, spun că este vorba despre ipocrizie, în primul rând.

Nu am fi crezut, doar că imaginile vorbesc de la sine. Și mai mult decât atât, mândrul tată s-a lăsat fotografiat lângă fiul cu un aspect fizic ce determină oameni să își pună multiple întrebări. Într-o postarea Twitter de mai sus s-a scris că mai mult ca sigur fiul are genele mamei.

Stilul de viață al lui Soloviov junior este vizibil. Cunoscutul blogger și analist rus Anatoly Nesmiyan a scris că în Rusia s-a dezvoltat un sistem neo-feudal cu accente rusești, în care nobilimea Federației Ruse și slujitorii ei sunt îmbogățiți și au o serie de avantaje de clasă față de rușii obișnuiți, inclusiv neparticiparea la război.

Amintim aici și cazul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Pescov, cu care presa a făcut un experiment: acesta a fost sunat și anunțat că fiul îi va fi înrolat în armata rusă. Știți ce a răspuns? Că știe el unde să apeleze ca să nu se întâmple așa ceva, deci fiul nu se prezintă nicicum la secția de recrutare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre